Samarbejdspartnere

Hvem er vores samarbejdspartnere?

Vi har selvfølgelig – ligesom stort set alle andre virksomheder – nogle forskellige samarbejdspartnere. 

 

Vi arbejder sammen med dem, fordi de alle lever op til vores kriterier:

  • De har alle et godt udvalg af professionelle produkter
  • Der er et sikkert og gennemskueligt købsflow
  • De har samme tilgang til og forståelse for træning som os
  • De alle tilbyder forskellige produkter, som er gode til træning

 

Men hvem er de så?

Vi har fire samarbejdspartnere, og vi starter bare fra en ende af.

 

Bodylab

Hvis du er inde i træning, kender du dem med garanti. Et af Danmarks førende steder for kosttilskud. Med over 30.000 tilfredse kunder på landsplan, er Bodylab et af Danmarks bedste steder at finde kosttilskud, hvis du mangler lidt ekstra til din træning.

 

Samtidig er Bodylabs produkter af høj standard, og de er alle gode til din træning. Et af de helt store plusser er, at Bodylab er fuldt ud transparente i deres kommunikation omkring produkterne. Du kan læse om alt fra, hvad kosttilskuddene har af gode effekter til bivirkninger. Ligesom os selv – er Bodylab meget bevidste om, hvilke effekter kosttilskud har, og det lægges der ikke skjul på.

 

På Bodylab får du de bedste produkter til den bedste pris, og de foretrækker – ligesom os og vores andre samarbejdspartnere – at være fuldt ud transparente i deres kommunikation, så du ikke er i tvivl om, hvad du køber.

 

Apuls

Apuls har alt! Fra træningsudstyr og -maskiner til kosttilskud og pleje. Alt, du kan finde på hjemmesiden, er af høj kvalitet, og ligesom på Bodylab, sikres du, at din træning får et ekstra nøk opad og giver dig det, du har brug for.

 

Om du leder efter et løbebånd til stuen, eller om du vil have et stativ i haven, som du kan bruge sammen med ungerne, er helt op til dig. Uanset formålet, finder du det, du skal bruge på Apuls.

 

LinusPro

Linuspro har alt indenfor kosttilskud – ligesom Bodylab. Dog har de en masse gode guides til, hvordan du skal træne, hvordan du skal tage kosttilskuddet i forbindelse med din træning og hvordan dit mål bedst opfyldes gennem din træning.

 

LinusPro giver dig samtidig en masse gode trænings”opskrifter”, og som du kan se på hjemmesiden, skriver de løbende blogindlæg om, hvordan du bedst opnår dine mål.

 

Fitnessgruppen

Fitnessgruppen er mere all-around. Om du er amatør eller professionel, betyder ingenting. Du skal blot ville opnå noget med din træning! Fitnessgruppen er for dig, der ikke ønsker at styrketræne for at kunne bænke 150 kilo, men det er derimod for dig, der ønsker et fysisk udfordrende men samtidig ikke fysisk hårdt belastende træningsprogram. 

 

Fitnessgruppen tilbyder samtidig redskaber, så du kan undersøge din krop i dybden og dermed vide, præcis hvad du skal arbejde med. De sælger under “wellness” blandt andet kropsscannere, som løbende kan give dig et komplet indblik i, hvilken retning din træning er ved at tage dig i.

 

Fitnessgruppen er for dig, der gerne vil opnå skarp og sund træning.

 

Alle vores samarbejdspartnere har et godt udvalg af professionelle produkter

Som du kan læse, tilbyder vores samarbejdspartnere kun de bedste produkter til dig, der vil opnå noget med din træning. Om du er interesseret i at blive bomstærk, komme i bedre form eller tabe nogle kilo, finder du gennem vores samarbejdspartnere med garanti det, du leder efter.

 

De har det til fælles, at de alle udelukkende tilbyder produkter af meget høj kvalitet, og du sikres dermed den bedste betjening, de vigtigste informationer i forbindelse med din træning og et godt indblik i, hvordan din træning påvirker dig og din krop.

 

Et sikkert og gennemskueligt købsflow

Hvis der er en ting, der er vigtigt, er det, at vores samarbejdspartnere alle er 100% troværdige. Det er alfa og omega for os, at vores samarbejdspartnere sikrer dig en god og sikker oplevelse, når du benytter deres produkter.

 

Samtidig er det vigtigt for os, at sikkerheden på hjemmesiden er i top. Det skal selvfølgelig være sikkert at oplyse sine kortoplysninger, når man ønsker at købe nogle produkter, og det er et af de vigtigste punkter for os.

 

Der findes adskillige måder, hvorpå man kan teste en hjemmesides sikkerhed, og en absolut nødvendighed er, at hjemmesiderne alle er HTTPS og ikke HTTP, hvilket er et af de mindste krav, man kan stille som forbruger.

 

Ydermere skal hjemmesiden hele vejen igennem være behagelig som kunde at benytte, og der må ikke være tvivl om, hvad man køber. Der må – med andre ord – ikke være den mindste tvivl om, hvad man vælger at købe.

 

Hvis du vil læse mere om, hvordan en hjemmeside bliver gjort sikker, eller hvis du eventuelt selv er interesseret i at gøre din hjemmeside sikker, kan du besøge Sikkerhedsmærket.dk, hvor du kan finde alle de fornødne informationer om, hvordan man sikrer en hjemmesides troværdighed.

 

Hvis du benytter dig af sikkerhedsmærket, skal du opfylde nogle krav, og det gør, at dine kunder ikke behøver at lede efter, hvorvidt din hjemmeside er sikker, da professionelle, der arbejder med digital markedsføring, allerede har gennemtestet hjemmesiden og undersøgt, hvorvidt hjemmesiden er sikker eller ej.

 

Vores samarbejdspartnere har samme tilgang til og forståelse for træning

Det er vigtigt for os, at vi er enige om, hvordan god træning skal foregå, og hvordan man som atlet, amatør eller noget helt tredje bedst kan dyrke sin krop – på en sund måde.

 

Derfor har vi valgt at samarbejde med dem, og det er meget vigtigt for os, at vi kan lægge hovedet på blokken og med ro i maven sige, at det, de står for, er vi enige i.

 

De tilbyder produkter, som er gode til træning

Det lyder måske som en selvfølgelighed, men det er vigtigt for os at understrege vores opfattelse af vigtigheden. Der skal ikke være produkter, som ikke giver din træning noget som helst, og det er derfor vigtigt, at alle vores samarbejdspartnere udelukkende tilbyder dig de bedste produkter.

 

Samtidig er det vigtigt for os, at det tydeligt fremstår, hvad produkterne har af effekter, og hvorfor det muligvis ikke virker for nogen.

 

Hvi vi tager et eksempel som zink, som virker for nogen, mens det ingen effekt har for andre, er det vigtigt, at det specificeres, hvorfor det kan være. Du skal selvfølgelig være oplyst om, hvad et produkt kan gøre, men du skal samtidig informeres om, hvorfor det måske ikke har den ønskede effekt.

 

Samtidig skal du være fuldt ud informeret om, hvilke potentielle bivirkninger der kan være ved visse produkter. Om det er risiko for dårlige knæ, hvis du løber forkert på et løbebånd, eller om du får luft i maven af kreatinpulver, er irrelevant. Der skal bare ikke være nogen tvivl om, hvad du skal være opmærksom på, når du træner, og du skal ikke være i tvivl om, hvad du får, når du køber noget gennem vores samarbejdspartnere.

 

Vores samarbejdspartnere er altså valgt på baggrund af, at de alle er troværdige, har samme opfattelse af træning som os, har klare retningslinjer for de nødvendige oplysninger omkring produkter og bare brænder for at gøre det bedste for dig og din træning.

 

Tag et kig på, hvad de kan tilbyde dig til din træning. Der er helt sikkert noget, du kan bruge!

Leave A Comment