• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Undgå hård hud på hænderne

 

Vil du gerne undgå hård hud på hænderne? Så læs med her og få råd til, hvordan du kan forebygge og undgå hård hud på hænderne.

undgå hård hud
Hård hud og vabler er ofte en konsekvens af styrketræning og fitness.

Hjælpemidler til at undgå hård ud

Træningshandsker

Hvis du gerne vil undgå hård hud på hænderne, så er et par træningshandsker altid en god start. Træningshandsker gør nemlig, at dine hænder ikke har direkte kontakt med stangen, og derfor bliver din hud slet ikke ligeså slidt. Udover at forebygge hård hud og vabler giver disse samtidig et rigtig godt greb under træningen, hvilket bl.a. er en stor fordel under eks. pull ups. Det kan faktisk medvirke til, at du kan løfte tungere, og derfor få endnu bedre resultater i fitness centeret. Endnu en fordel ved træningshandsker fra Power Addict er håndledsstøtten, der gives af den elastiske strop, som vikles rundt om håndleddet, når handsken lukkes. 

 

Træningshandsker

Klik her for at se populære billige træningshandsker

Elite glove træningshandske

Klik her for at se - Elite glove træningshandsker på tilbud

Dame træningshandsker

 Klik her - For at se på dame træningshandsker

 

Brug creme til den hårde hud på hænderne

En god, fed creme til hænderne kan være en god ide til forebyggelse af hård hud. Hertil kan bl.a. Decubal, der kan købes på apoteket, anbefales. Denne er både uden parfume, parabener, og mineralske olier, hvis man altså går op i den slags. Andre former for creme kan også sagens bruges, det vigtigste er at du sørger for at din hud på hænderne for rigeligt med fugt.

 

 

Brug en hudhøvl

Man kan som "sidste udvej" bruge en hudhøvl på de områder, hvor den hårde hud simpelthen ikke vil give op. Du kan herunder se en demonstration af, hvordan sådan en hudhøvl fungerer. En hudhøvl er et rigtig smart værktøj i kampen mod hård hud på hænderne, og de kan købes mange steder. Bl.a. i Matas.
 


Sådan fjerner man hård hud med en hudhøvl.

 

snaphat hud 

 

 

Find det du leder efter