• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Træningshandsker til mænd

 

Træningshandsker til mænd fra Power Addict

 

Mangler du træningshandsker til mænd? Så tag et kig på vores udvalg af Power Addict træningshandsker.

 

Materialer

Vores træningshandsker er lavet af læder og et 4-vejs stretch-materiale, som gør handsken virkelig slidstærk og behagelig at have på. Håndfladen er belagt med microfiber for at sikre dig et godt greb. Samlet set skaber denne kombination af materialer en handske, som er rigtig god at træne med.


Fitness handskerpower glove  

Power Addict Handsker

 

Håndledsstøtte

Men vores træningshandsker til mænd er ikke bare træningshandsker. Vores topmodel har nemlig også indbygget håndledstøtte, så du kan få støtte til dine håndled under presseøvelser. Det er der en lang række fordele ved, bl.a. skadesforebyggelse og øget styrke. Du får altså ikke bare en handske, du får træningshandske og wrist wraps i ét.

 

Ingen vabler

Med Power Gloves fra Power Addict behøver du ikke bekymre dig om vabler. Hvis du er træt af ømme håndfalder og hård hud, så var det måske en idé at overveje at investere i et par træningshandsker. Med Power Gloves fra Power Addict, kan vi garantere, at tiden med væskende vabler og hård hud er forbi. Du vil i stedet bare skulle koncentrere dig om din træning, og ikke om hvordan dine hænder har det.

 

 

Pris

Selvom kvaliteten er i top, er prisen i bund. Du kan købe vores træningshandsker lige nu her på webshoppen. Prisen er lav, og vi tror faktisk ikke, at du kan få en træningshandske i den kvalitet til samme pris nogen andre steder. Hvis du er interesseret, så kan du se mere om handskerne ved at klikke her. Hvis du ikke er helt tilfreds med dine træningshandsker, så kan du altid sende dem tilbage helt gratis.

 

Se træningshandsker til mænd ved at følge Power addict

Find det du leder efter