• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Træningshandsker til kvinder

Køb træningshandsker til kvinder hos Power Addict

 

Mangler du et par træningshandsker? Hos Power Addict har vi lækre træningshandsker til kvinder i en god og slidstærk kvalitet.

Klik her - For at se et stort udvalg af træningshandsker til alle
 

Træningshandsker til kvinder i slidstærkt materiale

Power Addict træningshandsker er produceret i et meget slidstærkt og elastisk 4-vejs stretch-materiale og højkvalitetslæder. Dette giver en handske, der er utroligt behagelig at have på og enormt velegnet til træning, hvad end du er til fitness, styrketræning, vægtløftning eller crossfit. Derudover er handskens håndflade belagt med microfiber, hvilket giver rigtig godt greb under hele træningen.

Pige handsker
Træningshandsker til kvinder - Se dem lige her!

 

Læs også: Undgå begynderfejl i styrketræning

 

Til dig, der vil undgå vabler
Er du træt af at få vabler, når du træner? Med et par træningshandsker fra Power Addict undgår du både vabler og hård hud, der bl.a. er et hyppigt resultat af pullups. Så hvis du er træt af altid at rende rundt med grove, ømme håndflader og væskende vabler vil et par træningshandsker fra Power Addict lige være noget for dig.

 

 

Få håndledsstøtte under træningen
Power Addicts træningshandsker er ikke bare beskyttelse af håndfladen. Lukkemekanismen på handsken bestående af en elastisk strop virker faktisk også i stil med et par Wrist Wraps og giver på denne måde en god håndledsstøtte. Dette er med til at forebygge skader i håndleddet, hånden, samt underarmen, herunder eks. den meget smertefulde seneskedehindebetændelse, hvilket ofte kan være en af konsekvenserne ved fitness og styrketræning. Du får derfor i realiteten to produkter i ét.  

 

Læs også: Cardio under cut - Hvor meget cardio skal man lave?

 

Køb nu og spar 10%
Du kan spare 10% på hele din ordre, hvis du køber et par træningshandsker fra Power Addict lige nu med rabatkoden "PA10". Vi tilbyder selvfølgelig dag-til-dag levering på hverdage samt gratis returnering, og fri fragt på alle ordrer over 400kr! 

Klik nedenfor og se vores træningshandsker til kvinder.

 

Se træningshandsker på instagram 

Find det du leder efter