• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Styrketræningsudstyr fra Power Addict

 

Styrketræningsudstyr

 

Styrketræningsudstyr til seriøse atleter

 

Hvis du går, og mangler noget lækkert udstyr til styrketræning, så er du kommet til det helt rette sted. Power Addict laver en lang række udstyr til både styrketræning, styrkeløft, og bodybuilding. Vi hæfter os ved en enormt høj kvalitet og brugervenlighed, minimalistisk design, og ikke mindst fornuftige priser. Du kan læse meget mere om Power Addicts styrketræningsudstyr herunder, eller se hele vores udvalg ved at klikke lige her

 

Bælter til styrketræning

Hvis man godt kan lide at træne tungt, kan det være en rigtig god ide at benytte sig af et styrkebælte. Når man bruger et bælte til styrketræning, giver man de indre mavemuskler noget at presse ud imod under tunge løft, eks. squat eller dødløft, hvilket resulterer i en bedre støtte af rygsøjlen og dermed en mindre skadesrisiko. Derudover kan man generelt løfte tungere, når man bruger et bælte, og der er faktisk ofte helt op til 20-30 kilo at hente i bl.a. squat, hvis man bruger sit bælte rigtigt. Det er bl.a. derfor, at bælter er noget af det mest populære styrketræningsudstyr.

Et styrkebælte fås i mange forskellige varianter, kvaliteter, og udseender, og det kan tit være svært at finde hoved eller hale i de forskellige produkter. 

 

Lever bælte

 

Styrketræningsudstyr

 

Power Addict - LEVER WEIGHTLIFTING BELT

 

Lever bælter er en relativt ny trend indenfor styrketræning. Det adskiller sig fra traditionelle bælter med det karakteristiske spænde, der gør åbning og lukning så let som en leg. Power Addict er en af de eneste producenter af lever bælter i Danmark, og vores lever bælte er helt klart et af vores aller bedste stykker styrketræningsudstyr. Et lever bælte er til dig med smag for kvalitet, og som ikke går på kompromis med brugervenligheden. Det er dog også en type af bælte, som vi ofte kun vil anbefale til styrkeløftere. Det er svært at træne mange af de populære bodybuilding øvelser, som eksempelvis bent over rows, med et lever bælte.

 

Traditionelt styrkebælte

Styrketræningsudstyr

Power Addict - WEIGHTLIFTING BELT


Herover ses et traditionelt bælte til styrketræning. Sådan et bælte er typisk 10-12cm bredt og lavet af læder. Vores styrkebælter har en tykkelse på 10mm, og er meget robust. Dette bælte er nok det mest all-round bælte, vi har, og kan benyttes af både styrkeløftere, vægtløftere og bodybuildere. Det er rigtig godt til alt lige fra squat til bent over rows. Det er ikke uden grund, at denne type bælte har været fast inventar blandt styrkeløftere og bodybuildere i mange år. Et rigtig godt stykke styrketræningsudstyr.

 

Fitness bælte

 

Styrketræningsprogram

 

Power Addict - NEOPRENE FITNESS BELT

 

Neoprenbælter er ligesom lever bælter en relativt ny trend. Neoprenbælter er lettere og mindre robuste end læderbælter, og koster oftest mindre. De giver ikke helt den samme støtte som læderbælter, men har til gengæld en række andre fordele, herunder lavere pris, større komfort, og derudover fylder det langt mindre i træningstasken end et tykt læderbælte. 

 

Dip Belt

Et Dip Belt er et must under kropsvægtsøvelser hvor din egen kropsvægt ikke er nok. Det er især ved kropsvægtsøvelser som eksempelvis Dips, Pull-ups og Chins hvor dip-bæltet kommer til din magt, da du ved at bruge mere vægt øger muligheden for yderligere muskelvækst. Det er ganske nemt at montere én eller flere vægtskiver på dip-bæltets medfølgende jernkæde. Dip-bæltet fra Power Addict er lavet af meget slidstærkt læder. Bagsiden af bæltet består af et 25 cm bredt og 19 cm højt stykke polstret læder. Alt dette er med til at din ryg for den mest optimale beskyttelse under træningen. Dip-bæltet fra Power Addict leveres i én størrelse, denne størrelse passer hvis du har en livvide på 75-110 cm. Og kan holde til en belastning på 150 kg.   

 

Knæbind til styrketrænings power addict

 

Fitness tilbehør

Udover en lang række bælter, tilbyder Power Addict også en lang række andet fitness tilbehør af aller højeste kvalitet, som blandt andet Power Straps og og Wrist Wraps, Foam Ruller, trædningshansker til mænd, træningshandsker til kvinder samt træningshandsker med håndledstøtte. 

 

Power Straps/løftestropper

 

power straps

Power Addict - Power Straps 

 

Straps benyttes ofte i forbindelse med tunge løft og er en af de mest populære stykker træningsudstyr - primært dødløft - hvor grebsstyrken ikke kan følge med resten. Hvis man altså eks. kan trække 150 kilo, men føler, at stangen glider ud af hænderne, kan straps være en rigtig god hjælp. Man bruger mest Straps til bent over rows, pull-ups andre trækøvelser og dødløft. 
Power Straps fra Power Addict er produceret i et meget slidstærkt bomulds-materiale med neopren på indersiden. Dette er for at sikre den optimale teknik og komfort når du skal løfte tungt eller trække tungt. 

 

Wrist Wraps

 

wrist wraps 

Power Addict - Wrist Wraps 

 

Ovenfor ses Power Addict Wrist Wraps der optimal ideal støtte om komfort under træningen. Wrist Wraps benyttes mest til hård og tung styrketræning, hvor støtte til håndledede er essentiel. Det er vigtigt at bruge Wrist Wraps for blandt andet at forebygge skader og for at  give optimal komfort og støtte under træningen. De er også med til at holde håndledene varme under hele træningen så du er minimerer risikoen for skader i håndledene. Wrist Wraps anvendes oftest til øvelser som military press, bænkpres og dips. 

 

Power Gloves 

 

power gloves

Power Addict - Power Gloves

 

Power Gloves Fra Power Addict er ikke bare almindelige træningshandsker til mænd. De er med indbygget håndledsstøtte så de sikre dig den nødvendige støtte under presseøvelser samt øget styrke. Så du får ikke bare et par hansker der sikre dig greb og beskytter dig mod hård hud, men en træningshandske og Wrist Wraps i ét! Power Gloves fra Power Addict er selvfølgelig lavet af højkvalitetslæder og et 4-vejs stretch-materiale, som gør handsken yderst slidstræk og er meget komfortabel at have på. Derudover er håndfladen overtrukket med microfibre for at sikre dig det bedste greb. Alle disse materialer arbejder glimrende sammen for at give dig den mest optimale træning.

 

 

Foam Roller

 

 foam roller

Power Addict - Foam Roller

 

En Foam Roller som også kaldes for en massagerulle er et genialt redskab til at lindre ømme og trætte muskler, og bliver anvendt af mange styrketrænere og bodybuildere til opvarmning af de store muskler med dybvævsmassage der udover lindring af muskelsmerter, også har en skadeforbyggende effekt. Foam Rolleren er især kendt for SMR, hvilket er en form for massage der er med til at forbedre restitutions-evnen samt blodtilførslen til musklerne. Derudover kan en Foam Roller faktisk også også anvendes til at nedbryde arvæv, og minimere risikoen for skader og ømme muskler. Foam rolleren er belagt med EVA skum udenpå en hård og solid PVC-kerne der arbejder godt sammen for at sikre dig den optimale behandling og forebyggelse i forbindelse med træning. 

 

Få tips til styketræning - snapchat

Find det du leder efter