• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Styrkebælte

 

Styrkebælte power addict

 

Styrkebælte fra Power Addict

 

Hos Power Addict har vi et styrkebælte til ethvert behov. Vi har tre forskellige slags styrkebælter, som dækker ethvert behov du skulle have til din træning. Det du ser på billedet er vores mest populære styrkebælte. Det er et "lever bælte", som har en speciel lever lukkemekanisme, som gør det nemt og hurtigt at spænde bæltet op og i. Du kan se hele vores udvalg af styrkebælter ved at klikke på billedet eller på linket nedenfor. Vi har 100 % tilfredshedsgaranti på alle vores bælter.

 

 

Du kan også læse mere om vores forskellige styrkebælter ved at fortsætte længere ned.

 

Læs også: Hvad er dødløft? Se video her

 

Vores styrkebælter

Lever bælte

Vores Lever bælte er vores mest populære styrkebælte. Bæltet er lavet af læder, og er meget slidstærkt. Faktisk garanterer vi at bæltet ikke går i stykker under træning. Skulle det ske, kan du altid få et nyt helt gratis. Bæltet har en smart lukkemekanisme, som gør det nemt at spænde. Det giver optimal støtte til tung styrketræning, og egner sig godt til den erfarne løfter. Bæltet er rigtig godt til tunge squats, dødløft osv. Vores lever bælte kan købes for kun 429 kr.

 

 

Læs også: Hvad er rumænsk dødløft?

 

Fitness bælte

Vores fitness bælte egner sig godt til begynderen, eller den som gerne vil have et bælte, som er mere behageligt at have på. Fitness bæltet er lavet af neopren, hvilket gør det let og meget komfortabelt. Fitness bæltet er et billigt alternativ til et læder bælterne, og kan købes for kun 149 kr.

 

Fitness bælte

 

Køb dit styrkebælte hos Power Addict nu

Har du fået lyst til at købe et træningsbælte hos os? Så kan du klikke på knappen nedenfor, og se hele vores udvalg af bælter til træning. Husk at vi har fri fragt på alle ordrer over 400kr, gratis retur, hurtig levering, og 100 % tilfredshedgaranti. Hvis du er i tvivl, om vi er til at stole på, så check os ud på Trustpilot.

 

Bælte til styrketræning

Hvorfor bruge et styrkebælte?

Man bruger et styrkebælte til at give støtte til mavemuskulaturen også kaldet 'coren' under træning. Man bruger som regel et bælte til øvelser, som kræver at man spænder meget op i mavemusklerne. Ved at bruge et bælte, kan man give ekstra støtte, og derfor kan man også løfte tungere, da man ikke i samme grad bliver udmattet i coren. Der er derfor mange, som vælger at bruge et styrkebælte af den simple grund, at det giver mulighed for at løfte tungere. Et bælte vil have en effekt på alle øvelser, som kræver at man spænde op i mavemuskulaturen. Vi anbefaler at bruge styrkebælter til squat-varianter, dødløft-varianter, forskellige typer af løft over hovedet (eksempelvis military press) samt enkelte rygøvelser som bent over rows.

 

Læs også: Sådan får du bedre dødløft teknik

 

Husk ikke at bruge bæltet for meget

Det er vigtigt, at du husker, at selvom man kan løfte tungere, når bruger et styrkebælte, så skal man ikke overdrive brugen af det. For hvis man bruger et bælte til alle sine løft hver eneste træning, så får man ikke trænet sin core-styrke, og det vil på sigt kunne have nogle uheldige konsekvenser. Så husk kun at bruge dit bælte til tunge løft, og lav dine lette træninger uden bælte. Så vil der ikke opstå nogle problemer.

 

Hvad er Power Addict?

Power Addict er et dansk fitness mærke, som laver fitness tøj og tilbehør. Vi elsker styrketræning, fitness og bodybuilding. Vi brænder for at gøre din træning bedre, og det er dét vi arbejder på hver eneste dag, når vi designer produkter og laver indhold til vores blog og artikel-arkiv. Udover at hjælpe vores kunder, så elsker vi også at hjælpe andre mennesker. Derfor giver vi minimum 10 % af vores overskud til velgørende formål hver eneste år. Vi donerede bl.a. 10.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse i år 2015. Så hvis du køber et styrkebælte hos os, gør du ikke kun noget godt for dig selv men også for andre.

 

Se stykebælte i brug

Find det du leder efter