• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Sportstøj udsalg

Hvis du leder efter et sportstøj udsalg, så er du kommet til det rette sted. Hos Power Addict har vi hele tiden varer, som udgår af vores sortiment. De bliver sat kraftigt ned, og placeret i vores sportstøj udsalg. Klik på knappen nedenfor og gå direkte til udsalget.

 

Hvorfor er vores sportstøj på udsalg?

Når man er i konstant udvikling, som vi er her hos Power Addict, vil der løbende blive skiftet ud i sortimentet. Vi forsøger nemlig altid er forbedre vores produkter på alle punkter, så det medfører at gamle udgaver udgår. Ofte bliver alt vores træningstøj faktisk lavet i meget begrænsede partier. For at rydde op på vores lagre af det overskydende træningstøj, sætter vi derfor udgående varer på tilbud, så du kan få dem til en rigtig skarp pris. Det er derfor, vi laver vores sportstøj udsalg.

Alle varerne er i samme kvalitet, som det nye vi sælger, og du får samme grad af service som ved en normal ordre. Den eneste grund til at varerne er på udsalg, er fordi der er lavet nye udgaver, og vi udskifter varer i sortimentet løbende, efterhånden som vi får lavet endnu flere forbedringer. Så hvis du ikke har noget imod at gå i forrige års kollektion, så er det her udsalg på sportstøj helt perfekt for dig.

Ligesom ved ethvert godt udsalg, så har vi virkelig skruet op for rabatterne. Du kan nemlig spare 50 % på rigtig meget af vores populære sportstøj. På nogle varer kan du endda spare endnu mere. Se hele udvalget af træningstøj på udsalg her.

sportstøj på udsalg

Hvorfor vælge Power Addict?

Power Addict er et af Danmarks førende fitness mærker, og vi gør en dyd ud af at lave produkter i en god kvalitet med perfekte pasforme. Vores sportstøj er lavet til fitness og styrketræning, men kan bruges af alle, der lever en aktiv livsstil.

Vi har fri fragt på alle ordrer over 400kr med GLS Pakkeshop, så du kan altid få dit Power Addict tilsendt uden omkostninger. Vi har også gratis retur, så du altid kan bytte, hvis du ikke har fået den rigtige størrelse. Det skal ikke koste noget at fortryde eller bytte til en størrelse, som sidder bedre.

Vi går meget op i at levere den bedste kundeservice, så derfor er vi altid meget nemme at få fat i. Vi svarer på emails indenfor 24 timer, svarer lynhurtigt på Facebook, er på telefonen 09-18 hver dag også er vi også online på vores online chat det meste af dagen. Har du et spørgsmål, kan du altid kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe dig.

10 % af vores overskud går til velgørende formål indenfor sundhed og sport, så når du handler Power Addict, er du også med til at støtte velgørenhed. I 2015 støttede vi bl.a. Kræftens Bekæmpelse med 10.000 kroner i forbindelse med vores #stærkereendcancer kampagne.

 

Find det du leder efter