• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Sådan finder du det bedste fitness center

fitness center

 

Det kan være svært at finde det helt rigtige fitness center, når man skal begynde at træne. Så her har vi lavet en guide til hvordan du vælger det bedste fitness center.

 

 se shoppen

 

Her er en liste med ting, du skal overvejer for at finde det bedste fitness center:

 

1. Hvilken slags træning vil du lave?

Hvis du helst vil lave holdtræning, skal du vælge et center, som tilbyder dette, og hvis du helst vil løfte tunge vægte, skal du vælge et center, som giver mulighed for dette. Det duer ikke at melde sig ind i en styrkeløfter klub, hvis man gerne vil lave Zumba eller omvendt. Så undersøg hvilket behov du har, før du melder dig ind, så du ved om centeret kan opfylde det behov.

 

2. Hvad har du råd til?

Økonomien spiller i den grad ind, når man skal vælge fitness center. Hvis man ikke har råd/lyst til at betale mere end 200 kr. om måneden for træning, begrænser man sig meget, også er udvalget allerede ret begrænset. Vi anbefaler dog, at man sætter flere penge af til træning, hvis det kan betyde, at man får mulighed for at træne et bedre sted. Træning er en investering i dig selv, og det kan kan man godt spare lidt andre steder, for at få det bedste ud af.

 

Læs også: Øg din mobilitet markant med denne simple opvarmningsrutine!

 

bedste fitness center
Performance Gym PT er et eksempel på et fitness center, som har kvaltitetsudstyr. Det er startet af Casper Jespersen og Birgitte Larsen

 

3. Hvilken stemning ønsker du?

Det er vigtigt for dit valg af fitness center, at du har gjort det klart, hvilken stemning du ønsker. Ønsker du en hård atmosfære hvor folk giver den fuld gas rundt omkring dig, skal du finde dig en lokal jernhule. Ønsker du et mere afslappet miljø, skal du vælge en kæde som Fitness World, Fitness DK eller andet.

 

4. Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp af en træner tilknyttet centeret, anbefaler vi, at du melder dig ind i et sted hvor trænerne har en ordentlig faglig baggrund, og ikke bare er uddannet på et weekend-kurses. Så det er værd at undersøge, inden du vælger et center. Det er nemlig vigtigt, at du fra start får et godt træningsprogram.

 

Læs også: En genvej til varigt vægttab

 

5. Vil du kende de andre medlemmer

Mange ønsker et socialt fælleskab i deres fitness center. Er du også en af dem, er det nok bedst at vælge et mindre lokalt center. Hvis du ikke har det behov, så er de store kæder mere dig. Det er selvfølgelig stadig muligt at have et godt socialt fællesskab i et stort center, men det er sværere at få.

 

Hvis du har overvejet de fem ting, så er du klar til at finde det bedste fitness center for dig.

 

Læs også: Unilateral træning - Hvad er fordelene?

 

Se power addict snapchat i fitnesscenter

Find det du leder efter