• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Proteinopskrifter

 

proteinopskrifter
Protein iskaffe med chokolade.

Proteinopskrifter - Proteinrige opskrifter

 

Hos Power Addict ligger vi jævnligt proteinopskrifter på bloggen. Her kan du få det store overblik over alle vores proteinopskrifter. Vores opskrifter er altid nemme, og kræver ikke mange ingredienser. Perfekt til dig som ikke gider svære og avancerede opskrifter. Vi har mange lækre proteinrige opskrifter på listen, og den bliver udvidet løbende. Der er både opskrifter til dig som cutter og vil spare på kalorierne, men også til dig som bulker, og ønsker at tage muskelmasse på.

 

Proteinopskrifter:

Bulk shakeProtein pandekagerProtein cookies med peanutbutter opskriftProtein iskaffe med chokolade opskriftProtetin ispindeSkyr is opskriftProtein is opskriftProtein snickers opskrift

 Klik her - For at se et stort udvalg af proteinpulver

Kender du en god opskrift?

Kender du en god proteinopskrift, som ikke er på listen? Så modtager vi meget gerne opskrifter fra vores læsere. Du vil selvfølgelig stå som forfatter af opskriften, og vi kan sagtens inkludere et link til din blog, Facebook side, eller Instagram profil. Du kan sende din opskrift til info@poweraddict.dk. Skriv "proteinopskrifter" i emnefeltet. Vi svarer på alle henvendelser indenfor for få dage. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Derfor elsker vi proteinopskrifter! 

Her hos Power Addict elsker vi proteinopskrifter af en simpel grund; De giver mulighed for at spise sundt uden at gå på kompromis med smag. Der er simpelthen ikke noget bedre, end at kunne pifte sin kedelige diætmad op ved at lave en omgang proteinpandekager i stedet for. Det giver følelsen af at få noget syndigt, selvom du faktisk ikke synder.

Derudover er vi vilde med at man, hvis man har svært ved at bulke, kan få rigtig mange gode kcal ind i én enkel proteinbar eller shake, så det bliver så nemt som overhovedet muligt at tage muskelmasse på. Hvis du også er vild med proteinopskrifter, så læs vores opskrifter her eller følg os på Instagram, så du bliver opdateret, når der kommer nye proteinopskrifter.

 

Proteinopskrifter

Find det du leder efter