• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR.

Om os

Hvad er en Power Addict?

Power Addicts er ustoppelige. Power Addict er meget mere end træningsudstyr og træningstøj, det er et statement om at give alt for sine drømme og ambitioner, og aldrig lade sig begrænse. Udarbejdet til dem, der tør vove, hvor andre tøver, og tør drømme, forpligte sig og SEJRE.

Grundlagt i 2013 og baseret i Kolding, Danmark.
Power Addict er et dansk brand, der går efter ikke bare at følge, men at være med til at skabe fremtiden inden for fitness og træning i Danmark.

Vores kunder er fremtiden inden for dansk fitness og gør op med gamle teorier og fordomme. For VI tager ikke den lette vej. Vi kan lide kampen. Vi elsker det hårde arbejde. Vi omfavner smerten, så vi, en skønne dag, kan nå toppen. Vores produkter er et symbol på kvalitet og hårdt arbejde.

Power Addict stræber efter at blive dit foretrukne mærke inden for træningsudstyr og -tøj. Sammen kan vi skubbe grænserne for, hvad der anses muligt, en rep, et skridt, et sekund ad gangen.


We are the Legends of Tomorrow. We are Power Addicts!

 

Velgørende formål

Power Addict vil ikke kun lave produkter, som føles godt, og ser godt ud. Vi vil også gøre noget godt for den verden, vi er en del af. Derfor bruger vi i Power Addict minimum 10 % af vores overskud på at støtte velgørenheds-organistioner, sports-klubber og andre godt-gørende formål. Vi har bl.a. vores årlige indsamling #stærkereendcancer, hvor vi støtter Kræftens Bekæmpelse. Har du en god sag, som du synes, at vi skal støtte? Så send os endelig en mail på info@poweraddict.dk.

 Vores hjemmeside er CO2 neutral

Se vores certifikat ved at klikke på billedet.

 

Vores webshop er Webshop mærket

 

 

VIRKSOMHEDSINFORMATION

Cvr-nr.: 39138123

Adresse: Egilsvej 9, 3600 Frederikssund

Mail: info@poweraddict.dk

Tlf.: +45 71 72 32 59
(Hverdage 09-18)

Find det du leder efter