• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Massagerulle

 Vil du gerne vide mere om massageruller, så kan du læse en masse om dem nedenfor.

Find massagerulle her på shoppen

Hvad er en massagerulle?

En massagerulle - også kaldet en foam roller - er et skumbelagt rør, som man kan rulle på, for at give sig selv dybvævsmassage. Denne type behandling, man giver sig selv, hedder SMR, og står for Self Myofacial Release. Foam rollers er ofte lavet af en hård PVC-kerne og EVA skum. Disse materialer sikrer optimal behandling, og er også netop dem, som vi hos Power Addict bruger til vores massageruller.

 

Elliot Hulse viser i ovenstående video hvordan du anvender en Foam Roller til muskelrestitution.

Klik her - For at se et stort udvalg af massageruller

Læs også: Foam roller massage

 

Hvad er fordelene?

Fordelene ved SMR er mange, og der er skrevet utallige artikler om det. Men kort opsummeret er fordelene:

  1. Kortere restitutionstid
  2. Skadesforebyggende effekt
  3. Lindring af muskelsmerter
  4. Lindring af ømme muskler

Massageruller bliver brugt af mange professionelle atleter, og dette er ikke uden grund. Ovenstående effekter er nemlig noget, der virkelig kan påvirke din træning i en positiv retning. Det er nemlig meget vigtigt, at holde sig skadefri, hvis man ønsker gode resultater på langt sigt. Derudover giver det også en større livskvalitet, at man ikke er generet af skader.

 

Se hvordan du kommer igennem et foam roller workout på bare 20 min  

 

Se også: Foam roller øvelser

 

Vælg den rigtige massagerulle

Massageruller kan fås i mange forskellige størrelser og former, og det er vigtigt at man finde den massagerulle som passer bedst til ens behov. Skal man have den med i tasken til træning, er det godt at vælge en lille en, mens det måske er bedre at vælge en stor en, hvis man skal træne derhjemme. Power Addicts massagerulle er meget gennemsnitlig i størrelsen, og kan hverken betegnes som lille eller stor. Den kan dække de flestes behov. Det er også vigtigt at tage højde for hvilket mønster og hårdhed man ønsker. Jo hårdere massagerulle jo hårdere massage. Generelt anbefaler man blødere ruller til nybegyndere og hårdere til de meget erfarne. Når det handler om knopper/mønster, gælder det at jo større/flere knopper der er, jo hårdere vil massagen blive. Derfor anbefaler vi at man som nybegynder går efter en med få knopper. 

 

   

Hvad er Power Addict?

Power Addict er et dansk fitness mærke, som laver fitness tøj og træningsudstyr. Vi elsker træning, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at tage din træning til det næste niveau. Det forsøger vi at gøre, ved at lave tøj og udstyr i den bedste kvalitet. Men Power Addict handler ikke kun om gode produkter. Når du handler Power Addict, er du med til at støtte velgørenhed. Vi giver nemlig minimum 10 % af vores overskud til velgørende formål og sportsklubber. I 2015 har vi bl.a. støttet Kræftens Bekæmpelse med 10.000 kr. Så når du køber en massagerulle hos os, kan du gøre det med visheden om, at du ikke kun forbedrer din egen træning, men også hjælper andre samtidig.

 

Instagram massagerulle

 

 

Find det du leder efter