• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Læder træningshandsker

 

Læder træningshandsker i god kvalitet

Leder du efter læder træningshandsker i en slidstærk kvalitet? Så tag et kig på Power Addicts træningshandsker!

 

Slidstærkt læder
Træningshandsker fra Power Addict er designet i Danmark og produceret i solidt læder samt et 4-vejs strækbart materiale. Dette gør dem yderst velegnede til træning. Derudover er handskens håndflade belagt med blødt microfiber, der sikrer et enormt godt greb under alle øvelser.

 

Læder træningshandsker
Læder træningshandsker fra Power Addict.

 

Beskyt dine håndled
Med et par læder træningshandsker fra Power Addict får du, udover bedre greb, også enormt god støtte til håndleddene. Dette skyldes lukkemekanismen, der består af en elastisk strop, der vikles rundt om håndleddet i stil med et par Wrist Wraps, når handsken lukkes.


Forebyg og undgå hård hud og vabler
Hvis du er træt af at få vabler og hård hud, når du træner, så er et par Power Addict træningshandsker i læder lige noget for dig. Vores handsker beskytter dine hænder og håndflader under hele træningen, og du kan derved undgå at få ømme håndflader med hård hud.


Få lækre træningshandsker i læder til en lav pris
Selvom Power Addicts træningshandsker er af høj kvalitet, har vi selvfølgelig sørget for at holde prisen helt i bund. Hvis du handler lige nu, kan du endda spare 10% på hele ordren med rabatkoden "PA10". Vi tilbyder som altid lynhurtig levering, gratis returnering, og fri fragt på alle ordrer over 400kr.

 

 

Find det du leder efter