• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR.

Kost og træning

Bliv klogere på kosten og få mere ud af din træning

 

Her kan du se en oversigt over diverse artikler og indlæg om kost, som vi har stykket sammen. Du kan blandt andet læse om, hvordan du bulker og cutter, og hvis du er studerende og har et stramt budget, har vi selvfølgelig også samlet en guide til dig, der skal bulke på SU. Derudover har vi lavet forskellige guides til hvordan du blandt andet kører lean bulk, intermittent fasting, eller hvordan du følger IIFYM, hvis du stadig gerne vil have lidt til den søde tand under dit træningsforløb. Du skal selvfølgelig ikke snydes for en masse information vedrørende proteinpulver og protein rent generelt, samt en uddybende guide til dig, der gerne vil supplere din træning med kosttilskud. 

Vi arbejder hele tiden på at opdatere og forbedre vores indhold, og hvis du har spørgsmål eller forespørgsler skal du være meget velkommen til at sende en mail til info@poweraddict.dk.

 

Bulk på suBulk og cutif it fits your macrosHvor meget proteinintermittent fastingKosttilskudLean bulkfem myter om protein undgå disse fem fejl under cut

 

 

Find det du leder efter