• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Køb træningsbælte

Køb et træningsbælte lige her hos Power Addict.

 

Køb træningsbælte hos Power Addict
Hos Power Addict har vi et bredt udvalg af træningsbælter. Fælles for alle vores træningsbælter, er at du køber god kvalitet til en lav pris. Vi garantere for kvaliteten, og er du ikke 100% tilfreds, så kan altid returnere helt gratis. Nedenfor kan du se vores forskellige træningsbælter og læse lidt om, hvad de kan, og hvordan de adskiller sig fra hinanden. 

 

Lever weightlifting belt
Vores lever bælte er vores mest populære bælte, og det er ikke uden grund. Lever spændet gør det nemt og hurtigt at spænde og løsne bæltet til træning, og du får den helt optimale støtte. Bæltet er lavet af kvalitetslæder.  Dette træningsbælte kan du købe for blot 449 kr.


Lever Weightlifting Belt fra Power Addict

 

Weightlifting belt
Power Addict Weightlifting Belt er et læder bælte i rigtig god kvalitet. Vi anbefaler dette bælte til alle, som gerne vil have et godt bælte til en god pris. Bæltet koster nemlig kun 299 kr.


Weightlifting Belt fra Power Addict

 

Neoprene Fitness Belt
Vores Neoprene Fitness Belt er vores billigste træningsbælte, men det er stadig et rigtig fint bælte. Vi anbefaler dette bælte til begyndere, eller folk som ikke har behov for så meget støtte, som et læder bælte kan give. Dette bælte koster kun 179 kr.Neoprene Fitness Belt fra Power Addict

 

Hvad er fordelene ved at bruge et træningsbælte?
Ved at bruge et træningsbælte kan du støtte maveregionen under store basisøvelser som eksempelvis squat, dødløft og military press. Den ekstra støtte gør, at du kan løfte mere, og derfor får et større potentiale for udvikling af styrke og muskelmasse.

 

Har du besluttet dig for at købe et træningsbælte fra Power Addict? Så klik her for at se hele udvalget. Hvis du handler i dag, kan du spare 10 % ved at bruge rabatkoden "PA10". Husk at vi altid har gratis fragt på alle ordrer over 400kr, gratis returnering, og leverer indenfor 1-2 hverdage.

 

Power Addict Lever bælte

Find det du leder efter