• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Joggingbukser til mændJoggingbukser til mænd fra Power Addict

 Power Addicts FITTED GYM PANTS 2.0 - SORT

 

Her hos Power Addict har vi et stort udvalg af joggingbukser til mænd. Vores joggingbukser er udviklet til styrketræning og fitness, og er derfor meget slidstærke men samtidig meget behagelige at have på under træning. Vi har 100 % tilfredshedgaranti på vores joggingbukser. Se hele vores udvalg af joggingbukser til mænd ved at klikke på billedet nedenfor.

 

Du kan også læse mere om vores meget populære joggingbukser længere nede.

 

Joggingbukser lavet til styrketræning og fitness

Vores joggingbukser er som sagt lavet specielt til styrketræning og fitness. Det betyder at de er gennemtestet af Power Addict og vores tilknyttede atleter, så du er sikker på, at du får et par joggingbukser, som du kan regne med holder til tung styrketræning. Joggingbukserne er lavet af 100 % bomuld i en høj kvalitet, som sikrer at bukserne er meget behageligt at have på under træningen. Vi har lavet joggingbukserne 'fitted', hvilket betyder at de har en smal pasform, som fremhæver det bedste ved din fysik. Selvom de er smalle, har vi dog sørget for, at der stadig er plads til et par muskuløse lår.

 

Power Addicts FITTED GYM PANTS 2.0 - GRÅ

 

Køb joggingbukser til mænd på vores webshop

Har du besluttet dig for at kigge nærmere på vores joggingbukser? Så kan du klikke på knappen nedenfor, og gå direkte til webshoppen. Husk at vi har fri fragt på ordrer over 400kr, gratis retur og leverer på 1-2 hverdage. Vi gør desuden en dyd ud af god kundeservice, og har udelukkende 5-stjernede anmeldelser på Truspilot.

 

Se træningsbukser på shoppen

 

Stadig i tvivl om Power Addict er det rigtige for dig?

Så vil du måske gerne vide, at du ikke kun får gode produkter og god service, når du handler her. Du er nemlig også med til at fremme sundhed i Danmark. Det er du fordi at Power Addict har som mål at donere minimum 10 % af sit overskud til at fremme sundhed og sport i Danmark. Derfor støtter vi bl.a. Kræftens bekæmpelse hvert eneste år med vores #stærkereendcancer kampagne, og vi støtter adskillige lokale sports-klubber. Det gør vi, fordi at vi i Power Addict brænder for træning og motion, og ønsker at hjælpe andre med at leve et sundere og stærkere liv. Derfor forsøger vi ikke kun at give vores kunder det bedste udstyr og tøj til træning, men vi vil generelt forsøge at skabe gode rammer for fitness og sundhed i Danmark. Det kan du hjælpe med ved at købe Power Addict træningstøj og træningsudstyr.

 

Se vores power red t-shirt

Find det du leder efter