• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Hvordan får man sixpack?

 

Hvordan får man sixpack - Din guide til at få en sixpack

 

Rigtig mange drømmer om en flot sixpack. Men får man egentlig en sixpack? Det vil vi gerne svare på her. Det er slet ikke så indviklet, som du måske tror.

 

Træn mavemusklerne som alle andre muskler

For at få en flot sixpack, er det nødvendigt at have veludviklede mavemuskler. Det får man kun, hvis man træner dem. Men mange begår den fejl, at de ikke træner dem som alle andre muskler. Mange tror fejlagtigt, at de kan få veludviklede mavemuskler ved at lave 50 mavebøjninger i streg. Ja, du kan sikkert opnå en smule muskelmasse. Men ligesom alle andre muskler, vil man få mere muskelmasse ved at lave færre reps tungere. Så at tilføje vægt til sine maveøvelser, eller lave mere udfordrende maveøvelser, er et godt skridt i den rigtige retning, hvis man ønsker en sixpack. Husk også at tunge basisøvelser som squat og military press træner mavemusklerne sekundært, så de vigtige at have med i dit program.

 

Læs også: 4 ud af 5 træner deres mave forkert – er du en af dem?Hvordan får man sixpack
Dragon flags er et godt eksempel på en mere udfordrende maveøvelse

 

Lav fedt %

Det nytter ikke meget at have store mavemuskler, hvis man ikke har en lav fedt %. For så længe fedt %'en er høj, er det svært at se mavemusklerne, også kan man ikke få den eftertragtede sixpack. Den eneste måde at få din fedt % ned på er ved at cutte. Det er altså ikke muligt at punkforbrænde fedt på maven ved at lave maveøvelser, som mange fejlagtigt tror. Der er ingen vej udenom at skulle cutte, hvis du har for meget fedt, og ønsker en synlig sixpack.

 

Du kan læse mere om cut lige her.

 


 

Sixpack gener

Når mavemusklerne er veltrænede, og fedt %'en er lav, så er der ikke andet for, end at håbe på at ens genetik i mavemuskulaturen er god. For man kan træne nok så hårdt, men hvis ens genetik ikke er til en sixpack, så er der ikke så meget at gøre. Nogen mennesker har bare ikke generne, som gør at de nederste mavemuskler kan fremtræde tydeligt. Det skal du dog ikke være ked af. Maven kan sagtens være flot at se på, selvom der kun er fire store mavemuskler at se.

 

Læs også: 5 råd til en mere effektiv træning

 

hvordan får man en six pack
Eksempel på at det ikke er alle, som kan få en tydelig sixpack.

 

Læs også: Maveøvelser - Guide til de bedste maveøvelser

 

Held og lykke med jagten på din sixpack. Vi håber, at denne guide kan hjælpe dig med at få en sixpack. God træning!

 

Power addict instagram

Find det du leder efter