• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Hvad er bodybuilding?

 

Bodybuilding
Arnold Schwarzenegger er en ægte legende indenfor bodybuilding.

 

Bodybuilding er en voksende sport i Danmark, og aldrig har flere danskere stillet op til bodybuildingkonkurrencer eller prøvet kræfter med bodybuilding. Men hvad er bodybuilding? 

Bodybuilding sporten 

Denne sport handler om mere end bare kroppen. Denne store fysiske aktivitet handler lige så meget om sundhed. Er du på udkig efter sundhedsmæssige fordele ved styrketræning og høj fysik aktivitet, så er bodybuilding svaret. Vil du gerne vide mere konkurrence bodybuilding? Så check vores guide til bodybuilding forbund her.

 

Læs også: Kenni Eliasens guide til naturlige fitness- og bodybuildingkonkurrencer

 

Fordele ved Bodybuilding 

Bodybuilding giver dig ikke bare en fit krop, men også et fit mindset. Det hele ligger i ordet bodybuilding. Det er egentlig meget nemt at forstå betydningen af dette ord, og hvad denne sport indebærer. Bodybuilding er i manges øjne den mest optimale sport når det kommer til at skabe en æstetik fysik. 

 

Kenni Eliasen bodybuilding

Kenni Eliasen viser her sit fysiske pragteksemplar af en æstetisk krop

 

Læs også: Thomas Nordal - Til VM i naturlig bodybuilding

 

Styrker kroppens helbred

Bodybuilding nedsætter risikoen for at udvikle hjerte-kar-sygdomme. Ved at udøve fysisk aktivitet og cardio, har du større chance for at begrænse og kontrollere højt blodtryk, fedme samt forhøjet kolesterol.

Bodybuilding har god og sund effekt på muskler, knogler og led. Bodybuilding holder din krop, muskler og led stærke. Bodybuilding og styrketræning generelt forebygger blandt andet også knogleskørhed samt gigt. 

 

Læs også: Mandagsmotivation: 20 Golden Era bodybuilding billeder

 

Styrker kroppen mentalt 

Bodybuilding, styrketræning og motion kan booste vores sind og mentale velvære. styrketræning og motion er også med til at nedbringe stress, angst samt depression. Styrketræning og motion kan også hjælpe til en forøgelse af selvværd og selvtillid.

Bodybuilding kan som sagt booste dit selvværd og selvtillid, ved at være hjælpe dig til at skabe en positivt selvopfattelse. Det at udvikle en positiv selvopfattelse vil ske som følge af ændringer af kroppens form, når du begynder at tabe dig og begynder at få en slankere, stærkere og mere tonet krop. 

Derudover kan bodybuilding og styrketræning være med til at forbedre dit humør, hjælpe dig med at tackle negative følelser og agere bedre i negative eller pressede situationer. 

 

Læs også: Interview med Jonatan Engelbrecht - Guldvindende Classic Bodybuilder

 

Læs mere om bodybuilding på vores blog.

 

Find det du leder efter