• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Handsker til styrketræning

Hvorfor bruge handsker til styrketræning?

 

Handsker til styrketræning power addict

 

Handsker til styrketræning - Se et stort udvalg her

 

Det er et personligt valg at bruge handsker til styrketræning. Nogle folk kan slet ikke forestille sig at skulle undvære handsker til styrketræning, mens andre argumenterer for at handskerne har en negativ indflydelse på deres træning. Derfor er det vigtigt at du overvejer fordelene og ulemperne inden du bestemmer dig for som du vil bruge handsker til træning eller ej.

 

Greb

For det første øger du dit greb ved at bruge handsker til træning. Vi kan ikke komme udenom at man får svedige håndfalder under træning, nogle mere end andre, og når det sker, mister man ofte det gode greb og fingrene kan smutte. Dette er selvfølgelig til stor irritation hvis du er igang med at lave pull ups, og hænderne bliver ved med at falde fra baren. Det kan faktisk også være farligt hvis du holder meget vægt over hovedet og dit greb ikke optimalt. Derfor kan et par handsker være med til at øge sikkerheden i forbindelse med styrketræning.

 

Hård hud og vabler

Styrketræning over en længere periode resulterer ofte i hård hud og vabler på hænderne. Nogle synes at dette er til stor stor gene, og vælger derfor at bruge handsker til styrketræning for at forebygge dannelsen af hård hud og vabler. Selvom man ikke har noget imod hård hud på hænderne, kan man stadig opnå fordele ved anvendelse af handsker under træning. Selv små vabler på hænderne kan stoppe en vægtløfter i at udnytte sit fulde potentiale under træning. Derfor kan man med fordel anvende handsker hvis man vil minimere muligheden for vabler. 

 

Power Addict webshop

 

Tryk

Handsker til styrketræning kan lette presset fra dine hænder når du løfter tunge vægte. Dette giver dig blandt andet mulighed for at bevæge dig udover de begrænsninger dine hænder ellers normalt ville kunne klare. Bryst og rygmusklerne på de fleste mennesker kan oftest klare meget mere vægt, end ens bare hænder egentligt kan klare. Ved anvendelse af handsker til styrketræning, øger du dermed også kapaciteten af tryk som dine hænder kan håndtere under træning, og muliggøre derved chancen for tungere løft. 

 

Håndledsstøtte 

De fleste handsker til styrketræning har oftest også håndledsstøtte. Dette bidrager med vital støtte til håndleddene, mens man løfter tunge vægte. Håndledsstøtten fungerer som ekstra ledbånd og sener, mens håndleddet bøjes bagover. Handsker til styrketræning hjælper med at forebygge skader i håndleddene når man træner. 

 

Øget styrke

Handsker til styrketræning med wrist straps gør dig stærkere. Det gør de ved at fordele den vægt der løftes på tværs af underarmene, i stedet for at skulle lade fingrene holde det hele. Dette er specielt effektivt i trække øvelser som dødløft eller upright rows. Handsker til styrktræning med wrist straps, giver dig mulighed for at løfte meget mere vægt end du kunne med dine bare hænder.

 

Lækre handsker til styrketræning fra Power Addict

Her hos Power Addict har vi handsker til styrketræning af højeste kvalitet. De er designet i Danmark og produceret af solidt læder med et 4-vejs strækbart materiale, hvilket gør dem yderst velegenede til træning. Derudover er handskens håndflade belagt med blødt microfiber, så du er sikret et godt greb under alle øvelser.

Vi har selvfølgelig også sørget for at holde prisen helt i bund. Så hvis du går ind og handler et par nu, kan du faktisk spare 10% på hele din ordre, ved at anvende rabatkoden "PA10". Vi har altid lynhurtig levering, fri fragt på ordrer over 400kr, samt gratis returnering på alle ordre. Du kan komme ind på shoppen ved blot at trykke på linket nedenunder.

 

 

Følg os på Instagram her.

 

 

 

 

 

 

Find det du leder efter