• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Håndledstøtte


Når man laver styrketræning eller andre former for træning, kan det ofte være vigtigt at benytte sig af forskellige former for håndledstøtte. Det kan nemlig være med til at forbedre præstationen og forebygge skader. Derfor er det også meget populært at benytte håndledstøtte til styrketræning.

Klik på knappen nedenfor, for at gå direkte til vores Power Addict wrist wraps!

  

 

 

 

 

Power addict webshop

Hvorfor bruge håndledstøtte?

 

Der er to primære grunde til, at det er smart at benytte sig af håndledstøtte, når man træner. Nedenfor kan du læse de fordele, som der er ved at bruge håndledsbind, når man træner.

1. Du kan (måske) løfte mere

Ved at benytte dig af håndledstøtte når du træner, kan du  sandsynligvis komme til at løfte mere. Forklaringen bag dette er, at du ved at støtte håndledet kan sikre, at håndledet holdes i en optimal position gennem hele øvelsen. Den rette håndledsposition kan sagtens gøre, at du kan presse flere kilo i eksempelvis bænkpres. Det giver nemlig en bedre kraftoverførsel, hvis man holder håndledene i en korrekt position. Det kan man selvfølgelig også gøre, uden at benytte sig af støtte, men støttebind kan bare gøre det væsentligt nemmere.

2. Håndledsstøtte kan forebygge skader

Ved at bruge håndledsstøtte kan du forebygge skader i håndledet. Det er fordi at du, for det første, holder håndledet i en sundere position under udførslen af dine øvelser. En anden årsag er, at du bedre kan holde dine håndled varme ved at have håndledsbind på mellem sæt. At være ordentligt varm har en skadesforebyggende effekt, så derfor kan en ordentlig håndledstøtte hjælpe dig med at holde dig skadesfri.

 

Hvor kan man købe håndledsstøtte?

Du kan købe håndledsbind til at støtte dit håndled lige her på Power Addict's hjemmeside. Klik på linket her eller på knappen nedenfor, for at gå direkte til produktet. Vi har fri fragt på alle ordrer over 400kr, gratis retur og lynhurtig levering. Når du handler hos Power Addict er du samtidig med til at støtte velgørenhed, vi giver nemlig 10 % vores overskud til velgørende formål og lokale sportsklubber.

 Power Addict shop

Find det du leder efter