• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR.

Håndledsbind

Håndledsbind fra Power Addict

 

Her hos Power Addict har vi håndledsbind i god kvalitet til en lav pris. Du kan købe dem lige nu for kun 99 kr. Klik på billedet, hvis du vil gå direkte til produktet, eller ▶▶ Klik her for at gå til shoppen ◀◀Du kan også læse videre nedenfor og få mere information omkring håndledsbind.

 

 håndledsbind

Klik her - For at se de billigste Wrist Wraps

 

Hvad er håndledsbind?

Håndledsbind bruges til at støtte håndledet under træning, så man ikke udsætter håndledet for unødvendigt pres. De er blevet meget populære de seneste år, og man kan købe dem i mange varianter. De fleste er dog ligesom vores lavet af elastisk materiale, og har en påsat elastik til fingeren. Der hvor der er stor variation er i hvor stramme bindene er, og hvor lange de er. Power Addict's håndledsbind er 37 cm lange, og er ikke så stramme som andre bind på markedet. Det er et bevidst valg, at de ikke er så stramme, da vi har ønsket at lave nogle bind, som man kunne bruge til så mange øvelser som muligt, og så længe som muligt, uden at de skulle blive ukomfortable. Længden på 37 centimeter er rigeligt til langt de flestes behov, og gør at du kan binde bindet mange gange rundt om håndledet.

 

Læs også: Begynder træningsprogram - Perfekt træningsprogram til begynderen

 

Hvorfor bruge håndledsbind?

Det er en god idé at bruge håndledbind, hvis man har brug for støtte til sit håndled under træning. Det kan have en skadesforebyggende effekt, at man holder håndledet på plads, når man træner. Det skal dog siges, at man ikke kan sætte al sin lid til håndledsbindene. En korrekt teknik under træningen er stadig en meget vigtig faktor, som ikke kan erstattes af noget træningsudstyr. Så er det er vigtigt, at man holder fokus på at håndledene i en korrekt position, selvom man bruger håndledsbind. Håndledsbind kan også hjælpe med at holde håndledene varme under træningen, hvilket kan være en fordel, hvis man eksempelvis har lange pause mellem sine sæt. Det er dog de færreste, som har problemer med at holde sine håndled varme, hvis de ikke har meget lange pauser. Så dette skal ses som en bonus og ikke som den primære grund til at købe håndledsbind. Håndledsbind er en forholdvist billig investering i sin træning, men selvom det ikke er mange penge, der skal investeres, er det stadig værd at overveje, om man reelt har behovet.

 

I den her video ser du hvornår og hvordan håndledsbind kan bruges, så du både kan holde dig skadesfri og løfte flere kg. 

 

Hvilke øvelser kan jeg bruge dem til?

Man kan bruge wrist wraps til alle øvelser. Men de øvelser hvor det giver bedst mening, og hvor det kan have en positiv indvirkning er presseøvelser. Altså øvelser som bænkpres, dips, military press osv. I disse øvelser kommer håndledet under pres, og man kan derfor drage fordel af den ekstra støtte til håndledet. Vi anbefaler at du kun bruger dine håndledsbind, når du løfter tungt, så du stadig træner dig selv i at holde håndledet i en korrekt position uden håndledstøtte. Nogle vælger også at bruge håndledsbind til andre øvelser end presseøvelser, og det kan man også godt. Der er eksempelvis nogle, som godt kan lide at benytte håndledsbind, når de laver curls. Så du kan med fordel forsøge dig lidt frem, og finde ud af hvilke øvelser du bedst kan lide at bruge håndledsbindene til. Det er her værd at nævne, at håndledbindene ikke kan have en negativ effekt på en øvelse, så du kan som udgangspunkt bare eksperimentere så meget du har lyst til.

 

 

Køb nu hos Power Addict

Du kan købe håndledsbind lige nu her på vores webshop for kun 99 kr. Vi garanterer din tilfredshed. Er du ikke tilfreds, kan du altid returnere din vare helt gratis. Vi har desuden fri fragt på ordrer over 400kr, og vi leverer lynhurtigt på 1-2 hverdage. Klik på knappen nedenfor for at gå direkte til webshoppen.

 

Læs også: Øg din mobilitet markant med denne simple opvarmningsrutine!

 

  

Alternativer til håndledsbind

Der findes også alternativer til at benytte sig af håndledsbind. Et af de bedste alternativer er at benytte træningshandsker med indbygget håndledsstøtte. Ved at bruge træningshandsker med indbygget håndledstøtte, kan du opnå samme støtte, som du kan ved at bruge wrist wraps, men samtidig få det styrkede greb, som man får af at bruge træningshandsker. Ved at bruge træningshandsker kan du også undgå hård hud på hænderne. Du kan klikke på billedet nedenfor, hvis du gerne vil tage et nærmere kig på vores Power Addict træningshandsker.

 

Power glove fitness handske

 

Klik her - For at se et stort udvalg af træningshandsker

 

Om Power Addict

Power Addict er et dansk fitness mærke, som skaber træningstøj og træningsudstyr til fitness, bodybuilding, styrkeløft og vægtløftning. Vi brænder for træning, og vil gøre alt vi kan, for at tage din træning til det næste niveau. Det er den filosofi vi arbejder ud fra, når vi designer vores produkter. Udover at skabe fantastiske produkter, ønsker vi også at gøre en positiv forskel i fitness branchen og generelt den verden, som vi er en del af. Derfor støtter Power Addict forskellige velgørende formål. Vi har som mission at bruge minimum 10 % af vores overskud på at støtte velgørende formål. Vores mest bemærkelsesværdige sag er vores årlige #stærkereendcancer indsamling, hvor vi donerer 10.000 kr. til kampen mod kræft. Udover kampen mod kræft donerer vi også penge til andre velgørende formål, miljøorganisationer og forskellige lokale sportsklubber. Har du en sag, som du synes, at vi skal støtte? Så tøv ikke med at kontakte os, så vil vi meget gerne kigge på det.

 

Læs også: Undgå begynderfejl i styrketræning

 

Følg os på instagram - Power Addict

 

Find det du leder efter