• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR.

Velkommen

Velkommen til Power Addict's officielle webshop. Power Addict® er dansk designet træningstøj og træningsudstyr udarbejdet med den seriøse atlet i fokus, og vi har skabt en serie produkter, der giver dig høj kvalitet til favorable priser. Vores designs er minimalistiske og stilrene, og tager udgangspunkt i en skandinavisk stil med rene linjer.

 

Hvad enten du kan lide friheden i en tank top eller komforten ved en t-shirt, så har vi noget for dig at træne i. Vores træningstøj er designet til både at kunne bruges i træningscenteret og i dagligdagen, og vi har derfor også både træningsbukser og træningstrøjer i et stilfuldt design. Er du på jagt efter nye PR's har vi et bredt udvalg af træningsudstyr, der kan hjælpe dig på vej. Vi har flere forskellige træningsbælter, der dækker alle behov og niveauer. Du finder selvfølgelig også det mest almindelige fitness tilbehør som straps og wrist wraps, alle til faste lave priser.

 

Husk, at du altid har mulighed for fri fragt på alle ordrer over 500 kr.
Vi gør en dyd ud af kundeservice og hurtig levering og sørger altid for, at du har dine produkter indenfor 1-2 hverdage. 

 

Poweraddict.dk er en CO2 neutral hjemmeside

Find det du leder efter