• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR.

Fjern svedlugt fra tøj

Når man træner, så kan man ikke undgå at svede. Det skaber desværre nogle gange en ubehagelig svedlugt i dit træningstøj, som kan blive hængende længe, også efter tøjet er blevet vasket. Derfor kan du i dette indlæg læse om, hvordan du kan fjerne svedlugt fra tøj.

 

Sådan fjerner du svedlugt fra tøj

Det er faktisk ret simpelt at fjerne svedlugt fra træningstøj, som ikke er så lækkert længere. Der findes utallige husmor tips, som du kan benytte dig af. Her kan du læse nogle af dem. Det er selvfølgelig vigtigt, at du først har forsøgt at vaske tøjet efter vaskeanvisningerne med noget ordentligt vaskemiddel. Det skal være det naturlige første skridt.

 

Put tøjet i fryseren

Det første du kan gøre for at komme den slemme lugt til livs, er at smide det rene tøj i fryseren. Det er vigtigt at tøjet selvfølgelig er tørt, inden du begynder at smide det i fryseren. Kulden burde dræbe alle de bakterier, som skaber den dårlige lugt. Så lad tøjet ligge i fryseren en time eller to, og se om det ikke kan gøre noget ved svedlugten.

 

Læg det i blød i eddike

En anden ting du kan gøre, er at lave en blanding af eddike og vand og lade tøjet ligge i blød i denne blanding inden du vasker tøjet igen. Du skal bare bruge en lille sjat eddike til din blanding.

fjern svedlugt fra tøj 

Brug rodalon

Har du stadig træningstøj, som lugter af sved, så er der et sidste trick, du kan benytte dig af. Du kan ligge tøjet i blød i en vand og rodalon blanding, som effektivt burde dræbe den sidste rest af bakterier. Vask tøjet efter det har lagt i blød i rodalon-blandingen, også burde alle bakterierne være væk og dit tøj dufte godt igen. Du kan altid tilføje lidt velduftende skyllemiddel, hvis du skal pifte duften endnu mere op.

Vi håber, at denne guide var nyttig for dig, og du nu kan få mere velduftende træningstøj.

 

Find det du leder efter