• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR.

Fitness udstyr

Køb det bedste fitness udstyr

 

Hos Power Addict kan du købe fitness udstyr i høj kvalitet til en rimelig pris. Vi garanterer at du altid vil få en god oplevelse, når du køber Power Addict fitness udstyr. Hvis ikke du er 100 % tilfreds, kan du altid få pengene tilbage, og da vi har fri levering og returnering, vil det ikke koste dig én krone at fortryde dit køb. Du kan læse mere om vores fitness udstyr nedenfor eller se hele vores udvalg ved at klikke her: Træningsudstyr

 

Fitness bælter

Vi har et godt udvalg af forskellige bælter til fitness. Vi har tre forskellige slags, som dækker hvert sit behov. Vi har vores Neoprene Fitness Belt, som er et billigt neopren bælte, som egner sig godt til nybegynderen, eller den som blot ønsker at bælte som er komfortabelt og giver god støtte til basisøvelser. Neopren bæltet kan købes for 149 kr. på vores webshop. Vores Weightlifting Belt er et læder bælte i super kvalitet, som egner sig godt til tungere løft. Vi anbefaler dette bælte til ham/hende som har trænet i lidt længere tid, og ønsker et bælte som kan give meget støtte under træningen. Weightlifting belt kan fås for 299 kr. på webshoppen. Vores bedste bælte er vores Lever Weightlifting Belt, som vi anbefaler til rutinerede løftere, som skal bruge meget støtte til at løfte mange kilo. Bæltet er smart, fordi det har en lever-lukkemekanisme, som gør at man nemt kan løsne og spænde det under træningen. Bæltet kan også bruges af begyndere, men de har oftest ikke behov for så avanceret et bælte. Lever bæltet kan købes for kun 429 kr. på webshoppen. Udover træningsbælter, som giver støtte under træningen, har vi også et dip-bælte, som kan bruges til at tilføje ekstra vægt til kropsvægtsøvelser. Dip bæltet er et essentielt stykke fitness udstyr, hvis
man er blevet for stærk til at kunne blive udfordret af sin egen kropsvægt.

 

Lever belt Power addict
Lever Weightlifting belt fra Power Addict

 

Fitness tilbehør

Vi har også et bredt udvalg af forskelligt fitness udstyr, som man kan bruge som tilbehør til sin træning. Vi har straps i bomuld, som man bruger til at forbedre grebet under træningen. Vi har også hook straps, som man bruger til det samme. Vores straps koster 69 kr. mens hook straps koster 129 kr. på webshoppen. Wrist wraps (også kaldet håndledsbind) til at støtte håndledet indgår også i vores sortiment, og kan være en stor fordel til fx bænkpres. Dem kan du få for kun 99 kr. Vi har også læder træningshandsker i høj kvalitet til kun 129 kr. Du kan altså få alt det fitness udstyr, som du har brug for til din træning lige her hos Power Addict.

 

power gloveFitness glove
Power Addict Hansker

 

Nyt fitness udstyr på vej

Vi arbejder hele tiden på at udvide vores udvalg af fitness udstyr, og netop nu har vi mange nye spændende produkter på vej. Hvis du er interesseret i at vide, hvornår vi lancerer nye produkter, og oveni købet modtage gode tilbud på dem, så tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst til venstre på siden. Er der noget udstyr du synes, mangler i vores sortiment? Så tøv endelig ikke med at sende os en email på info@poweraddict.dk, så vil vi hurtigst muligt undersøge muligheder for at få varen i sortimentet.

 

Kvalitet

Vi gennemtester alt nyt fitness udstyr, inden det kommer til salg på webshoppen. Derfor er vi sikre på, at udstyret kan holde til tung styrketræning i fitness centeret. Det er din sikkerhed for, at udstyret bare fungerer, når du skal bruge det. Der er ikke noget værre, end at blive hæmmet af dårligt eller defekt træningsudstyr. Skulle du mod forventning modtage noget fitness udstyr, som ikke lever op til vores høje kvalitetskrav, kan du altid sende os en email, også sørger vi for at løse problemet.

 knæbind til fitness

Vi har fri levering på alle ordere over 400 kr.

Hvis du efter at have læst dette, har besluttet dig for at købe fitness udstyr hos os, så husk at du altid får fri levering og gratis returnering, når du handler på www.poweraddict.dk. Vi elsker vores kunder, og gør alt for at yde en god kundeservice. Vi svarer altid lynhurtigt på emails, og du kan også ringe til os, hvis du har nogle spørgsmål. Vi glæder os til at handle med dig.

Find det du leder efter