• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Fitness tøj til mænd

Fitness tøj til mænd fra Power Addict

 

Her hos Power Addict kan du finde et bredt udvalg af fitness tøj til mænd.

 

PANEL TANK TOP - SORT & LOGO TANK TOP - SORT Power Addict

 

Power Addict er et af Danmarks førende mærker indenfor træningstøj og træningsudstyr. Det er vores målsætning at give dig det bedste tøj og udstyr til din træning til en fornuftig pris. Vil du gerne se vores udvalg af fitness tøj, kan du gå direkte til vores webshop ved at klikke på knappen nedenfor.

Gå til webshoppen

 

Vil du gerne vide mere om Power Addicts fitness tø til mænd, kan du læse meget mere, hvis du fortsætter længere ned.

 

Fitness tøj i høj kvalitet

Vi har et voksende udvalg af fitness tøj til mænd. Vi sælger bl.a. træningsbukser, shorts, hættetrøjer, tank tops og t-shirts. Vi bestræber os på at lave det bedste fitness tøj i Danmark, og vi er allerede nu blandt favoritmærkerne i det etablerede fitnessmiljø. Hvis du er tvivl om vores kvalitet og gode service, kan du bare checke os ud på Trustpilot, hvor vi kun har 5-stjernede anmeldelser. Vi arbejder hele tiden på nye spændende kollektioner, så vi kan sikre dig det nyeste og bedste indenfor fitness tøj i Danmark. Alt vores tøj bliver lavet i begrænsede antal, så du er sikker på at få et unikt produkt, når du handler hos Power Addict. Men af samme grund er det også vigtigt at handle hurtigt, hvis du har fundet noget fitness tøj, som du godt kan lide. Det kan sagtens være, at det ikke er på lager om en uge.

 

 FITTED GYM PANTS 2.0 - SORT - Power Addict

 

Kvaliteten og design i top

Fælles for alt vores tøj, er at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Alt tøjet er lavet af de bedste materialer, og vi har 100 % tilfredshedgaranti. Er du ikke tilfreds, så kan du returnere helt gratis. Vi har folk, som hele tiden er på jagt efter de nyeste og bedste materialer, som kan bruges til træning, og det kan man mærke, når man træner i Power Addict tøj. Vores fitness tøj er designet til at komplimentere en muskuløs fysik og være meget behageligt at træne i. Vi garanterer at vores fitness tøj kan holde til alle former for styrketræning, og hvis tøjet mod forventingen skulle gå i stykker under en træning, så skriver du bare til os, også kan du få noget helt nyt tøj.

 

Til fitness centeret og stranden

Hos Power Addict er det vigtigt, at vores fitness tøj ikke kun er godt at træne i. Det er også vigtigt for os, at man eksempelvis kan have en af vores tank tops på på stranden, uden at det virker underligt, at man har træningstøj på på stranden. At være en Power Addict er en livsstil, og derfor er tøjet ikke kun forbeholdt træningscenteret. Derfor er vores filosofi at alt vores tøj skal være fedt i fitness centeret, være behageligt at træne i, men også være pænt nok til at man kan have det på til hverdag. Vi kan også varmt anbefale Under Armour træningstøj.


GYM HOODIE - MØRKEGRÅ Power AddictGYM HOODIE - MØRKEGRÅ Power Addict
GYM HOODIE - MØRKEGRÅ - Power Addict

 

Kollektionen bliver udvidet

I øjeblikket sælger vi kun fitness tøj til mænd, men vi arbejder på at skabe en kollektion til kvinder også. Kollektionen til kvinder kommer til at indeholde mange forskellige slags fitness tøj til kvinder, og vi regner med at lancere den nye kollektion når vi kommer lidt ind i år 2016. Derudover arbejder vi også på at få mange flere nye fede produkter til mænd. Hvis du gerne vil følge med i hvad Power Addict laver, så tilmeld dig vores nyhedsbrev oppe i venstre hjørne. Vi sender ofte gode tilbud og/eller rabatkoder ud. Så får du også mulighed for at deltage i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr. til vores webshop.

Derudover kan du følge os på snapchat, hvor du løbende kan følge vores atleter til deres træninger, få inspiration til din træning samt unikke rabatkoder og meget mere - @poweraddictdk.

 

Power Addict støtter velgørenhed

Når du handler hos os, får du ikke kun det bedste fitness tøj og træningsudstyr. Du støtter også velgørenhed og er med til at fremme sport og sundhed i Danmark. Vi støtter bl.a. Kræftens Bekæmpelse og adskillige lokale sportsklubber. Det gør vi, fordi vi brænder for træning og motion, og gerne vil være med til at hjælpe andre med at leve et sundere liv. Her en bekæmpelse af sygdom og støtte til lokalsport vigtige brikker i vores øjne. Vi har som mål at give minimum 10 % af vores overskud til disse velgørende formål igennem #Stærkereendcancer.

 

Læs også: #Stærkereendcancer

 

Køb fitness tøj til mænd nu

Hvis du gerne vil købe vores fitness tøj til mænd, så kan du gøre det her på vores webshop eller hos en af vores forhandlere. På webshoppen tilbyder vi levering på 1-2 dage samt gratis fragt på alle ordrer over 400kr. Vi har desuden tilfredshedsgaranti, så du kan være 100 % sikker på, at du bliver glad for dit nye tøj. Klik på knappen nedenfor, for at få til webshoppen.

 

Find det du leder efter