• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Fitness handsker

 

Hvorfor bruge fitness handsker?

 

Er du på udkig efter nogle nye lækre fitness handsker, er Power Addicts fitness handsker måske lige det du går og leder efter.

 

 fitness handsker

Power Addict - Fitness Gloves

 

Undgå hård hud og vabler 

Ved at bruge Power Addicts fitness handsker minimere du muligheden for dannelse af hård hud og væskende vabler. Så hvis du er træt af at rende rundt med ømme håndflader og beskadigede hænder der ødelægger din træning og fjerner fokus, så er Power Addicts fitness handsker værd at tage et kig på.

 

Håndledsstøtte og godt greb 

Derudover de åbenlyse fordele ved at bruge fitness handsker fra Power Addict, får du også en forbedret trænings oplevelse igennem godt greb på handskens overfalde der er belagt med microfibre, der giver et enormt greb i forskellige trænings øvelser, som for eksempel ved pull-ups.
Derudover virker Power Addicts fitness handsker også forebyggende overfor blandt anden den frygtede seneskedebetændelse som oftest fremprovokeres af overbelastning af håndledene, den elastiske strop der bruges til at spænde handsken fungerer som håndledsstøtte. Dertil forebygger Power Addicts fitness handsker også imod skader i handledet, underarmen og selvfølgelig hænderne. 

 

 power glove

 

Power Addict - Power Gloves

 

Kvalitets materiale samt fordele

Disse fitness handsker er altså en kombination af både handsker og wrist wraps i samme produkt. Dette er en perfekt mulighed for dig som ønsker at spare nogle penge på wrist wraps, og alt besværet der følger med at skulle skifte handsker under træning flere gange. Derudover få du et lækkert produkt i slidstærkt materiale, der er produceret i et 4-vejs-stretch-materiale af højeste kvalitet. Brugervenligheden er i top, den føles lækker at have på og holdbarheden og levetiden er meget lang. 

 

Knæbind fra Power Addict

 

Se også: Styrketræningsudstyr fra Power Addict

 

Altid nyt udstyr på vej

Vi arbejder konstant med hele tiden at udvide og forbedre vores udvalg af fitness udstyr, og netop i øjeblikket har vi rigtig mange nye spændende produkter på vej. Hvis du er interesseret i at finde ud af, hvornår vi lancerer nyt udstyr og nyt fitnesstøj, og oveni det modtage rigtig gode tilbud på disse, så tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst til venstre på siden. Er der udstyr eller produkter du synes vi mangler i vores sortiment? Så er du altid velkommen til at sende os en e-mail på info@poweraddict eller rette henvendelse på de sociale medier, så vil vi hurtigst muligt undersøge muligheder for at få varen i sortimentet. 
Du kan altid se vores nye tøj og udstyr her.

 

 pige handsker

Power Addict - Lady Fitness Gloves

 

Fri levering på alt fitness udstyr

Hvis du er blevet fristet til at prøve vores fitness handsker, så husk at du altid vil få fri levering og gratis returnering på alle vores produkter, når du handler hos www.poweraddict.dk. Hos Power Addict sætter vi en dyd i at yde den bedste service til alle vores kunder. Derfor sidder vi altid klar på telefonerne og ved tasterne hvis du har nogle spørgsmål eller forespørgsler. Vi glæder os til at handle med dig. God træning.

 

 

 

 

 

Find det du leder efter