• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Fitness bukser



FITTED GYM PANTS 2.0 - SORT 

 

Fitness bukser til mænd

Vi har udviklet et par fitness bukser til mænd, som er innovative i sit design, komfortable at have på, og komplimenterer din fysik på bedste måde. Vores fitness bukser til mænd er perfekte til træning, og vi garanterer dig, at de kan holde til hårde træninger i fitness centeret. Vi har nemlig 100 % tilfredshedsgaranti. Du kan se hele udvalget ved at klikke på billedet eller linket herunder.

 

fitness bukser

 

Vil du hellere læse mere om vores meget populære bukser til fitness, så kan du læse mere nedenfor.

 

Læs også: 

 

Fitness bukser fra Power Addict

Vi har her hos Power Addict arbejdet hårdt for at udvikle et par fitness bukser, som både ser rigtig godt ud, men samtidig er gode at træne i. Det mener vi, at vi har opnået med vores Fitted Gym Pants. De er lavet af 100 % kvalitets-bomuld, hvilket sikrer en rigtig blød og behagelig oplevelse, når man har dem på. Vi garanterer at materialet kan holde til fitness træning, og hvis dit par skulle gå i stykker under en træning, kan du altid få et nyt par gratis.

 

Bukserne er gennemtestede af os og vores atleter, så vi garanterer gerne for kvaliteten. Pasformen er smal, men der er stadig plads til et par muskuløse ben. Faktisk sikrer den smalle pasform blot at bukserne sidder helt perfekt, og får dig til at se så fit ud som muligt. Så det er slut med store løse bukser, som kan få folk til at tvivle på, om du overhovedet træner ben. Vi har gjort meget ud af at gøre bukserne til et mix mellem bodybuilding og fashion, så du også kan bruge bukserne andre steder end i fitness centeret.

 

FITTED GYM PANTS 2.0 - GRÅ 

 

Køb fitness bukser til mænd nu

Hvis du har fået lyst til at handle hos os, kan du gøre det ved at klikke på knappen nedenfor. Husk at vi har fri fragt på alle ordrer over 400kr, leverer på 1-2 hverdage og tilbyder gratis returnering. Derudover har vi 100 % tilfredshedsgaranti på vores fitness bukser, så du kan bytte dem helt gratis, hvis du ikke er tilfreds.

 

Læs også: 5 råd til en mere effektiv træning

 

Power Addict's vision

Det er vores vision at skabe træningstøj som udmærker sig ved at have den højeste kvalitet og de fedeste designs. Vi vil ændre fitness-industrien og sætter fitness atleterne i fokus. Vi brænder for træning, og vil gøre alt hvad vi kan, for at give din træning et løft. Udover at skabe det bedste fitness tøj, så brænder vi også for at fremme sundhed og fitness i Danmark. Derfor har vi som mål at donere 10 % af vores overskud til velgørende formål og lokale sportsklubber. I 2015 har vi bl.a. støttet Kræftens Bekæmpelse med 10.000 kr. Du kan altså være med til at støtte velgørenhed og sport i Danmark ved at købe Power Addict's fitness bukser til mænd.

 

Se shoppen power addict

Find det du leder efter