• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR.

Bodybuilding tøj

Bodybuilding tøj til seriøse atleter

 

Mangler du bodybuilding tøj? Så er du kommet til det rigtige sted. Du kan se hele vores udvalg af træningstøj ved at klikke her. Du kan også læse mere om vores tøj til bodybuilding og styrketræning nedenfor.

 

Squat power addict #gains

@Joakim Jørgensen i en Power Addict #GAINS Tee

 

Power Addict bodybuilding tøj

Hos Power Addict laver vi tøj til bodybuilding, fitness og styrketræning. Vores bodybuilding tøj er i højeste kvalitet, og vi går ikke på kompromis med noget, når vi designer vores tøj. Du kan altid være sikker på, at det sidder perfekt på kroppen, og fremhæver din fysik bedst muligt. Du kan se hele vores udvalg af bodybuilding tøj ved at klikke på billedet eller på knappen nedenfor.

 

 

Vil du hellere læse lidt mere om hele vores udvalg af bodybuilding tøj? Så kan du læse meget mere nedenfor. 

 

Tank tops

Vores tank tops er lavet af høj kvalitets bomuld, som sikrer dig optimal komfort under træningen, og viser din fysik frem på bedste vis. Alle vores tank tops har en speciel pasform, som sikrer at de sidder rigtig godt på en muskuløs krop. Derfor er vores tank tops perfekte til bodybuilding og fitness.

Læs også: Må man træne når man er syg?

 

Power Addict LOGO TANK TOP - SORT

Kenni Eliasen med Power Addicts LOGO TANK TOP - SORT

 

T-shirts

Vi har mange forskellige t-shirts til træning. Fælles for dem alle er at de er lavet til at komplimentere fysikken, og at de er behagelige at træne i. Perfekt til bodybuilderen eller fitness atleten, som ønsker en t-shirt i høj kvalitet, og måske ønsker at vise et fedt statement frem under træningen. Vores t-shirts er lavet i de bedste materialer, så vi er sikre på, at de kan holde til hårde træninger. T-shirts er essentielle i enhver trænings-garderobe, og vi har de bedste.

#GAINS TEE - SORT

#GAINS TEE - SORT

 

Træningstrøjer

Vores træningstrøjer er lavet af 100 % bomuld, og har en rigtig god pasform. De er lavet til folk der træner, så fokus har været på at komplimentere en fit fysik. Vores trøjer passer rigtig godt til vores træningsbukser, som du kan læse om længere nede. Det er det sæt, du kan se på billedet ovenfor, og vores fitted hoodies, er et af vores mest populære produkter. Vi har også andre hoodies, så du kan skabe dig et komplet sæt bodybuilding tøj.

 

GYM HOODIE - SORT - Bodybuilding tøj

GYM HOODIE - SORT

 

Træningsbukser

Vores træningsbukser er tætsiddende og meget behagelige at have på. De er lavet af 100 % kvalitets-bomuld. Disse bukser adskiller sig en smule fra traditionelt bodybuilding tøj, da man indenfor bodybuilding tidligere har gået mest i løsere bukser i mesh-stof. Selvom de disse bukser er tætsiddende og lavet af bomuld, er det dog stadig muligt at træne i dem. De er faktisk ret behagelige at have på under træningen. Vi garanterer at bukserne kan holde til en masse tung styrketræning, og hvis dine bukser skulle gå i stykker under en træning, så giver dig et par nye kvit og frit.

Læs også: Kenni Eliasens guide til naturlige fitness- og bodybuildingkonkurrencer

 

FITTED GYM PANTS 2.0 - SORT

FITTED GYM PANTS 2.0 - SORT

 

Shop bodybuilding tøj nu

Hvis du har fået lyst til at købe noget af vores bodybuilding tøj, så kan du spare 10 % lige nu, hvis du bruger rabatkoden "PA10". Husk at vi altid har fri fragt på ordrer over 400kr, gratis returnering, og levering på 1-2 hverdage. Vi har selvfølgelig også 100 % tilfredshedsgaranti, så er du ikke tilfreds med dit bodybuilding tøj, så kan du altid kontakte os, også finder vi en løsning. God kundeservice betyder alt for os, så det er du altid sikker på, at du får. Hvis du er i tvivl, om vi er til at stole på, så check os ud på Trustpilot. Vi har udelukkende 5-stjernede anmeldelser. Klik på knappen nedenfor for at gå til webshoppen. Husk at bruge vores #poweraddict på Instagram, når du har fået dit nye bodybuilding tøj. Vi vil meget gerne se dine billeder!

 

Vaskeanvisninger ti bodybuilding tøj

Vi anbefaler at du vasker alt vores bodybuilding tøj ved 30 grader med vrangen udad. På den måde holder du tøjet pænt i længere tid, fordi det ikke slider så meget på trykket og materialerne. Vi anbefaler desuden, at du ikke tørretumbler tøjet, da det ikke har godt af det. Følger du disse enkle anvisninger, vil dit bodybuilding tøj holde sig pænt og behageligt i meget længere tid.

 

Følg os på snapchat

 

Find det du leder efter