• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Billigt træningstøj

Billigt træningstøj i god kvalitet

 

Hos Power Addict kan du købe billigt træningstøj. Vi har masser af billigt tøj i en super kvalitet. Se hele vores udvalg ved at klikke her.

 

Billigt træningstøj behøver ikke være dårlig kvalitet
Hos Power Addict mener vi ikke, at pris og kvalitet nødvendigvis behøver gå hånd i hånd. Vi har nemlig valgt at have lave priser, selvom kvaliteten er i top. Dette kan lade sig gøre, fordi vi ikke har nogen mellemled mellem os og kunden, og det er en kæmpe fordel for dig. Alle vores varer er lavet af de bedste materialer, og vi garanterer din tilfredshed. Er du ikke 100 % tilfreds med kvaliteten af det tøj, du køber, så kan du sende det retur helt gratis.
"#GAINS" TEE fra Power Addict

 

Designet til din kropsform
Vores tøj er designet til folk der træner, og komplimenterer kropsformen. Hvorfor bruge så mange timer i træningscenteret, hvis du ikke går i tøj, som viser dit hårde arbejde flot frem? Vi mener i hvert fald, at du fortjener noget tøj, som fremhæver dine flotte resultater. Derfor kan du altid være sikker på, at det træningstøj du køber hos os, sidder godt på din krop. Skulle det ikke være tilfældet, kan du altid bytte tøjet helt gratis.

 

Spar 10 % ved at handle i dag
Hvis du handler i dag, kan du spare 10 % ved at bruge rabatkoden: "PA10". Du kan købe Power Addict træningstøj ved at klikke på dette link. Hvis du kan lide vores billige træningstøj, vil du sikkert også synes godt om vores billige træningshandsker.

 

Se shoppen her

Find det du leder efter