• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Billige træningshandsker

 

Træningshandsker til en lav pris

 

Står du og mangler et par billige træningshandsker i god, slidstærk kvalitet? Så tag et kig på Power Addicts træningshandsker.

 

Slidstærkt materiale

Træningshandsker fra Power Addict er produceret i et meget slidstærkt 4-vejs stretch-materiale samt læder af høj kvalitet. Dette gør handsken behagelig at have på, og sikrer god holdbarhed og en lang levetid. Derudover er håndfladen belagt med microfiber, hvilket giver enormt godt greb, når du træner.

 

Power Gloves power addict
Power Addict - Power Gloves

  

Undgå vabler

Med et par Power Gloves fra Power Addict undgår du samtidig at få vabler, når du træner. Hvis du er træt af altid at rende rundt med ømme håndflader, hård hud, og væskende vabler, så er et par Power Gloves lige noget for dig. For selvom det er en billig træningshandske, så garanterer vi du vil undgå hård hud, hvis du bruger dem.

 

Få god håndledsstøtte

Udover bedre greb under træningen, får du ved brug af Power Gloves fra Power Addict andre fordele. Den elastiske strop, der bruges til at spænde handsken, fungerer samtidig som håndledsstøtte. Dette er med til at forebygge skader i håndleddet, underarmene, og hænderne, herunder bl.a. den frygtede seneskedehindebetændelse, der ofte kan være et resultat af overbelastende håndled. Med disse træningshandsker får du altså både handsker samt wrist wraps i samme produkt, hvilket er en stor fordel. Du sparer nemlig både pengene, som du ville have brugt på wrist wraps, men du sparer også besværet ved at skulle tage dem på udover handskerne. Med dette produkt har vi samlet det for dig.

 Se shoppen

 

Træningshandsker til en lav pris

Selvom disse handsker er af høj kvalitet, har vi sørget for at holde prisen helt i bund. Du kan købe disse handsker for kun 149 kr. eller læse mere om dem ved at klikke lige her. Husk derudover, at hvis du ikke er helt tilfreds med produktet, kan du altid returnere indenfor 14 dage helt gratis.

 

Hvad er Power Addict?

Power Addict er et dansk træningsmærke, som skaber billigt træningstøj og træningsudstyr i høj kvalitet. Selvom priserne er lave, går vi ikke på kompromis med kvaliteten.

 

 

Find det du leder efter