• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR.

Billig træningstøj

Leder du efter billig træningstøj? Så er du kommet til det rette sted. Hos Power Addict har vi godt træningstøj til rimelige priser. Men hvis du virkelig leder efter billig træningstøj, så kan du finde en masse i vores udsalgs-kategori. Her kan du spare op til 50 % på en masse forskelligt træningstøj.

Se hele udsalget af træningstøj her!

Hvorfor Power Addict træningstøj?

Power Addict er et dansk fitness mærke, som er startet i 2013. Vi udmærker os ved at lave træningstøj med super kvalitet og pasform. Vi skaber tøj og udstyr til atleter, motionister og andre i fitness, styrke og bodybuilding-nichen. Stifterne af Power Addict har mange års erfaring med træning, og bruger dagligt deres viden til at udvikle og forbedre produkterne. Hos Power Addict brænder vi for træning, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at tage din træning til det næste niveau. Men træning er ikke vores eneste passion. Vi tror på, at man skal give tilbage til samfundet. Derfor går 10 % af Power Addict's overskud til velgørende formål indenfor sundhed og motion. Vi har bl.a. støttet Kræftens Bekæmpelse med 10.000 kroner i 2015 via vores #stærkereendcancer kampagne.

 

Billig træningstøj på udsalg

Vores træningstøj er normalt ikke noget, man vil betegne som billig træningstøj, men vi har faktisk en del varer i vores udsalgs-kategori, som er meget billige - Det er faktisk alt sammen sat ned med op til 50 %. Det træningstøj man kan finde der, er udgående kollektioner, hvor der måske er nogle størrelser, som er udsolgt. Men kvaliteten, garantien og pasformen er som på alt vores andet tøj. Så du har mulighed for at spare en masse penge på træningstøj ved at handle de varer, som er på udsalg.

 

Fordele når du shopper hos os

Vi har en række fordele, når du handler hos Power Addict. Du får fri levering på alle ordrer, gratis retur og lynhurtig levering. Så du kan altså handle helt risikofrit, hvis du er i tvivl om størrelsen. For det koster dig ikke noget at få tilsendt en vare og bytte den igen.

Udover de fordele så går vi meget op i god kundeservice her hos Power Addict. Så hvis du køber træningstøj hos os, vil du nemt kunne komme i kontakt med os før, under og efter dit køb. Vi kan kontaktes på telefon i løbet af dagen, vi svarer på mails indenfor 24 timer, vi er online på vores chat 10+ timer om dagen, og vi svarer altid på Facebook lynhurtigt. Så uanset hvordan du vil i kontakt med os, så kan det lade sig gøre.

Find det du leder efter