• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR.

3 opskrifter på hjemmelavet protein is

 

 

Hjemmelavet protein is

 

De fleste er nok enige i, at der er ikke noget bedre end en lækker, cremet omgang is i sommervarmen. Men det er ikke altid, man lige føler for at indtage en gigantisk kaloriebombe midt under sommercuttet, og her er protein is et enormt godt alternativ. Protein is er dejlig cremet, og den kan sagtens erstatte en fed flødeis. Vi giver derfor her et bud på 3 opskrifter på hjemmelavet protein is, der er både hurtige og nemme at lave, og ikke mindst sunde og fyldt med protein! Du kan se opskrifterne herunder.

 

Læs også: Nemme proteinpandekager eller Hjemmelavet skyr is

 

Nem protein is med æggehvider

 

Ingredienser:

Denne opskrift er helt utroligt nem. Du pisker blot æggehviderne, så de bliver luftige, og vender derefter proteinpulveret ned i. Pas på ikke at klemme for meget luft ud af massen, når den vendes. Herefter stilles den blot i fryseren og nydes, når den er frossen. Der kan evt. smages til med hakket chokolade, lidt vaniljesukker, eller noget sødemiddel, men isen er stadig ganske lækker uden. Proteinpulveret kan desuden doseres alt efter, hvor kraftig en smag, der ønskes. Pas dog på at massen ikke bliver for tør.

 

Cremet protein is med græsk yoghurt

 

Ingredienser:

Endnu en super nem opskrift på en enormt cremet is. Her blandes yoghurt og proteinpulver sammen og placeres i fryseren. Hvis du vil have isen rigtig lækker, så tag den ud efter 1 time, rør lidt rundt i den, og fortsæt med at gøre dette hver halve time indtil massen har den helt rigtige, cremede konsistens. Denne opskrift kan ligeledes piftes op med hakket chokolade, friske bær, skumfiduser, nødder osv.

 

 

Lækker protein is med æggehvider og A38

Ingredienser:

  • 40-60g proteinpulver fra f.eks. bodylabvalgfri smag
  • 4-5 æggehvider (pasteuriserede)
  • 2 æggeblommer (pasteuriserede)
  • 1 tsk. sødemiddel
  • 250g A38
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • Evt. friske bær

 

Læs også: Lækre protein ispinde

 

Dette er efter vores mening en af de aller bedste opskrifter på protein is. Æggeblommer, sødemiddel, vaniljesukker, A38 og proteinpulver piskes sammen. Derefter piskes æggehviderne stive og vendes forsigtigt sammen med resten af ingredienserne. Bær, hakket chokolade, eller nødder kan tilsættes. Husk at være forsigtig og undgå at presse luften ud af æggehviderne. Hele massen sættes i fryseren, og her kan det, som med ovennævnte opskrift, være en god ide at røre forsigtigt rundt i isen løbende, så den bliver ekstra cremet, og man undgår krystallisering.

 

Vi håber, du kunne bruge disse opskrifter på lækker is, der nemt kan nydes med god samvittighed, og så skulle du gerne være klar til sommeren.

 

 

God appetit og god træning!

 

Følg Power Addict på snapchat

Find det du leder efter