• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Ugens Power Addict: Mille Celina Søgaard

31 Oktober 2016

Mille Celina Søgaard har vundet titlen som Ugens Power Addict. Hun er på nuværende tidspunkt indehaver af 2 danske rekorder for U23 løftere. Hun konkurrere både på landsholdet og på sin hest. Hun er deciplineret og elsker at træne.

Hver uge finder vi en ny person, der har gjort sig fortjent til titlen som Ugens Power Addict. Hvis du mener, at du fortjener at vinde, så husk at bruge #poweraddict på dine billeder på Instagram!

 

 

Ugens Power Addict - Mille Celina SøgaardMød Ugens Power Addict: Mille Celina Søgaard

 

Fulde navn: Mille Celina Søgaard

Alder: 22 år. Født 4. April 1994.

Højde: 1,59 på en god dag ;)

Vægt: konkurrence vægt er -53 kg, men ellers ligger dagsvægten normalt omkring 54-55 kg

Gym: Min daglige træning foregår primært i Liftrs Gym Køge, ellers træner jeg nogle gange om ugen i IK 99 og Bagsværd vægtløftningsklub, som jeg stiller op for.

 

 

Ugens Power Addict - Mille Celina Søgaard

 

 

Hvor længe har du trænet?


Jeg har altid været meget aktiv, enten med svømning, badminton, fodbold, håndbold eller ridning(dyrker jeg stadig). Det var igennem håndbold jeg blev præsenteret for styrketræning, både igennem min klub men også min efterskole, hvor der var indlagt styrkepas (Københavnsidræts efterskole). Efter en operation, som indebar to nye korsbånd (forreste og bagerste) og en beskåret menisk, blev fokusset i 2012 lagt meget på styrketræningen, med målet at komme tilbage på håndboldbanen. Det gik en kort periode, men måtte indse knæet ikke kunne holde til den fysiske kontakt.

 

Gå til webshoppen 

 

I 2013 var det primært fitness for at styrke kroppen og velværet. 2014 blev jeg præsenteret for crossfit. Konkurrenceelementet og alt det man skulle være god til var lige mig. I 2015 startede jeg op med vægtløftningstræningen i Bagsværd og det har holdt ved lige siden. Det har ført til, at jeg nu træner 5-6 gange om ugen, og blevet en del af det danske vægtløftnings landshold.

 

 

Ugens Power Addict - Mille Celina Søgaard

 

  

Hvad er dit mål med træningen?


Helt sikkert at blive bedre. Jeg er typen der altid stræber efter at forbedre mig.
Et klart mål med min træning, er at kvalificere mig til flere internationale konkurrencer. Jeg skal til min første i December, nemlig EM U23, og jeg glæder mig helt vildt. Målet derefter bliver at kvalificere mig til EM U23 igen i 2017, med en endnu bedre tokamp (træk og stød).
Jeg er et stort konkurrencemenneske. Jeg elsker at presse mig selv og se de resultater det medfører. Et andet mål er også at gøre det bedre de kommende år til de nationale konkurrencer.
Det er vigtigt for mig at nævne, at træningen ikke bare skal være en sur pligt, men også sjovt og udfordrende. Jeg har i forvejen en presset hverdag, så det går bare ikke hvis træningen er et fængsel og en stressfaktor for mig. Træningen skal være sjov, sagt på den måde, at det skal være fedt at komme ned i centret og træne igennem, enten med hjælp fra mine dygtige trænere eller de andre mennesker som er omkring mig. 

 

 

Ugens Power Addict - Mille Celina Søgaard

 

 

Hvad gør dig til en ægte Power Addict?


Jeg er meget disciplineret omkring det jeg laver, og presser altid mig selv.
Jeg elsker at træne, bevæge mig og bruge min krop. Både i form af vægtløftningen, men også ridning flere gange ugentligt, samtidig med at jeg passer studie og job.

 

 

Ugens Power Addict - Mille Celina Søgaard

 

 

Hvor kan man følge dig? 

Man kan følge mig på instagram Millecelina.

 

 

Følg os på Instagram her

 

 

Flere Indlæg

Find det du leder efter