• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR.

Ugens Power Addict: Mikkel Heinricy

21 August 2016

 

Vi har denne uge givet titlen som Ugens Power Addict til Mikkel Heinricy. Læs med her og få et indblik i hans motivation og fremtidige mål med træningen.

Hver uge finder vi en ny person, der har gjort sig fortjent til titlen som Ugens Power Addict. Hvis du mener, at du fortjener at vinde, så husk at bruge #poweraddict på dine billeder på Instagram

 

Ugens Power Addict

 

 

Mød Ugens Power Addict: Mikkel Heinricy

 

Fulde navn: Mikkel Killemose Heinricy

Alder: 23 år

Højde: 177 cm

Vægt: 80kg, fedtprocent på 9

 

 

Hvor træner du?


Go2 Fitness Holbæk.

 

 

Mikkel Heinricy Power Addict

 

 

Hvor længe har du trænet?


Jeg har trænet i lidt over 4 år, seriøst de sidste 2 år ca.

 

 

 

Hvorfor begyndte du at træne?


Jeg begyndte at træne, da jeg stod på et punkt i mit liv, hvor der skulle ske noget nyt. Min daværende kæreste og jeg var lige gået fra hinanden efter mange dejlige år sammen. Vi var vokset fra hinanden, men det efterlod mig stadig rastløs og tom. 
Jeg boede hos min forældre dengang, og fandt to gamle, slidte blå håndvægte, min far engang selv brugte. Jeg kiggede rundt på Youtube, og blev derfra introduceret for HIT træning. Et program med 8 forskellige øvelser, man skulle lave i 30 sekunder, lige efter hinanden, 4 gange i total. 

Jeg prøvede det af på mine forældres badeværelse, da jeg ikke var helt tryg ved det hele. Jeg husket tydeligt den første "træning", jeg havde derude, det var noget værre rod. Rows, squat, biceps curls og mountain climbers, der sejlede rundt. 
Dagen efter kunne jeg mærke min krop på en måde, jeg ALDRIG havde prøvet før. Den ømhed, der var i diverse muskler, var forfærdeligt. Men alligevel, så var det nu egentlig en fed følelse. 

 

 

Mikkel Heinricy Power Addict

 

Jeg prøvede det program, jeg fandt, igen. Det gik lidt bedre, og før jeg vidste af det, var jeg hooked. Flere øvelser kom ind i mit program, intensiteten blev højere. 
Efter en måneds tid med træning hver dag, stod jeg op en dag, kiggede mig i spejlet og så en forandring. Mine skuldre og arme så helt klart større ud!
Træningen fortsatte på badeværelset med de blå håndvægte. 
Efter noget tid havde jeg mødt en ny tøs og flyttede til Nykøbing Sj. Jeg blev "frivillig" i et trænings center deroppe, og fik gratis træning. 
Det var stadig en træning med utrolig meget rod, da jeg stort set ikke havde nogen ide om, hvad jeg egentlig lavede.

Månederne gik, jeg flyttede tilbage til mine forældre, da det ikke gik i Nykøbing. Meldte min ind i et nyt center, og derfra var det ikke for sjov mere. Jeg blev fitness instruktør. Fik kontakt til Power Addict, tog alle de chancer, jeg kunne, og kæmpede hver dag!

 

Mikkel Heinricy Power Addict

 

 

Hvad er dit mål med træningen?


Mit mål er helt klart at stille op i physique klassen en dag. Jeg venter bare på, at jeg har en krop, der er værd at vise på en scene. Jeg vil ikke stille op, når jeg ikke selv føler, jeg kan vinde. Hvis man ikke går hele vejen, hvorfor så gøre det?

Udover at stille op, er min store drøm at arbejde i fitness branchen, gerne som atlet. Hjælpe andre, som jeg også var engang på badeværelset. Hjælpe dem igang og gøre, hvad jeg kan. Det er også derfor, jeg på nuværende tidspunkt er ved at uddanne mig til personlig træner og kostvejleder.

 

 

Mikkel Heinricy Power Addict

 

 

  Hvad gør dig til en ægte Power Addict?


  Helt klart at jeg ikke give op, at jeg tager chancer, og ikke er bange for at fejle. Vi laver alle fejl, og du kan enten give op, eller lære af dem. Jeg kæmper for at være den bedste person, jeg kan. Jeg er en ægte Power Addict, fordi det ikke kun handler om mig selv, men om at give andre det ekstra skub og det skulderklap, de fortjener!

    

    

   Hvor kan man følge dig?


   Snapchat
   : Gaffakylling

   Instagram: mikkel_heinricy

   Facebook: Mikkel Heinricy

    

    

   Følg os på Instagram her

   Flere Indlæg

   Find det du leder efter