• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Ugens Power Addict: Michael Rothmann

07 August 2016

 

Michael Rothmann har vundet titlen som Ugens Power Addict. Læs med herunder og få et indblik i hans passion for træning, og hvad der motiverer ham.

Hver uge finder vi en ny person, der har gjort sig fortjent til titlen som Ugens Power Addict. Hvis du mener, at du fortjener at vinde, så husk at bruge #poweraddict på dine billeder på Instagram

 

Ugens Power Addict Michael Rothmann

 

 

Mød Ugens Power Addict: Michael Rothmann

 

Fulde navn: Michael Rothmann

Alder: 21 år

Højde: 176 cm

Vægt: 78,5 kg

 

Hvor træner du?


Jeg træner i Fitness World på Dannebrogsgade 2 i Odense. 

 

 

Michael Rothmann

 

 

Hvor længe har du trænet?


Jeg har styrketrænet i ca. 1½ års tid, men begyndte først at tænke over, hvad jeg spiser efter det første halve år. Så jeg vil mene, at jeg stadig er ret grøn mht. styrketræning.

Jeg har ellers dyrket meget sport før i tiden; fodbold, badminton, og gymnastik, men det blev alt sammen sat på pause, da jeg startede i gymnasiet.

 

 

Michael Rothmann ugens Power Addict

 

 

Hvorfor begyndte du at træne?


Jeg havde været inde i en rigtig dum periode i godt og vel et halvt år. Ingen igangværende uddannelse, intet arbejde, og ikke særlig meget socialliv, da jeg var relativt ny i Odense.

Det var så der, min bedste ven tog mig med ned i fitnesscentret for første gang. Han havde allerede noget erfaring med styrketræning, så jeg lod ham om at finde et program til os.

På det tidspunkt boede vi sammen, så det var rigtigt let at komme afsted, da vi havde hinanden at læne sig opad.

Da jeg ikke havde andet at lave, så var det uden tvivl dagens højdepunkt, når vi skulle op og træne. Da jeg så endelig kom i arbejde, sørgede jeg også for at gøre det til en prioritering at komme afsted til træning, og det var stadig dagens højdepunkt.

 

 

Efter de første 2-3 måneder begyndte jeg at kunne li' den måde, min krop ændrede udseende på. Det var i starten det, der motiverede mig til at fortsætte med at komme afsted hver gang - også når jeg ikke havde mulighed for at træne med min kammerat.

Bænken, squatracket, og dødløft-området blev også et sted, hvor jeg kunne slippe væk fra verden omkring. Når jeg er oppe for at træne, har jeg let ved at lukke alt andet ude, og det er helt klart en af de største grunde til, at jeg fortsætter med at træne. 

Der er ingen bedre måde for mig at få styr på mit hoved på, end at tage op for at se, hvor meget jeg kan løfte i dag.

Det, jeg personligt også synes, er det fede ved styrketræning er, at der er en masse faktorer, du selv kan manipulere med for at gøre fremskridt.

Jeg filmer tit mig selv, når jeg er oppe og træne. På den måde kan jeg se, om jeg gør fremskridt, selvom jeg ikke løfter tungere - hvis stangen flyver hurtigere op end sidste gang, så er det stadig forbedring!

Jeg er vel et eller andet sted meget firkantet, men jeg kan godt li' håndgribelige resultater.

 

 

Michael Rothmann

 

 

Hvad er dit mål med træningen?


Da jeg startede havde jeg intet mål, men ligeså snart, jeg så fremskridt med min fysik, var mit mål bare at se godt ud. Få noget mere muskelmasse og lavere fedtprocent.

Det ændrede sig så over tiden, og for et halvt år siden begyndte jeg at træne mere for styrke end for udseende.

På længere sigt kunne det da være fedt at deltage i en form for powerlifting konkurrence!

 

 

Michael Rothmann

 

 

Hvad gør dig til en ægte Power Addict?


Jeg er en Power Addict, fordi det aldrig føles som en pligt for mig, at tage op for at træne - det er nærmere en nødvendighed. 

Hvor andre måske ville blive hjemme efter en hård og lang dag, så skal jeg op og ha' mit fix. Til det kan jeg kun sige, at jeg er narkoman, og det er de ikke.

 

 

Ugens Power Addict Michael Rothmann

 

 

Hvor kan man følge dig?


Jeg kan følges på Instagram @michaelrothmann, hvor jeg poster billeder, når jeg lige føler for det. 

Billederne er for det meste taget fra de filmklip, jeg tager af mig selv for at se, hvordan hastigheden og/eller formen på mine løft ser ud. Det er også en måde for mig at se fremskridt over tid.

 

 Gå til webshoppen

 

Følg os på Instagram her

Flere Indlæg

Find det du leder efter