• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Ugens Power Addict: Michael Kayser

07 November 2016

Michael Kayser er denne uges Power Addict. Han startede med at træne, for at være en af de seje drenge. Idag træner han sportsudøvere og spiller Amerikansk Fodbold. 

Hver uge finder vi en ny person, der har gjort sig fortjent til titlen som Ugens Power Addict. Hvis du mener, at du fortjener at vinde, så husk at bruge #poweraddict på dine billeder på Instagram!

 

 

Ugens Power Addict: Michael Kayser

 

 

Mød Ugens Power Addict Michael Kayser

 

Fulde navn: Michael Kayser

Alder: 25 år

Højde: 205cm

Vægt: 125kg

 

 

Træningstøj mænd

 

 

Hvor træner du?

 

Vesterbronx gym og Crossfit Copenhagen

 

 

Hvor længe har du trænet?

Jeg har dyrket sport siden jeg var 4-5 år gammel, men har trænet styrketræning fast siden slutningen af 2010. Jeg havde nogle år før det trænet lidt løst.

 

 

Ugens Power Addict: Michael Kayser

 

 

Hvorfor begyndte du at træne?

Da jeg første gang begyndte at styrketræne, var det for at blive lige så stærk, som drengene fra min klasse. Jeg tænkte det var sådan man fik opmærksomhed. Det var et langt stykke tid, noget jeg gjorde for at imponere andre. Det handlede ikke om, hvad jeg egentligt fik ud af det, men mere om at føle sig en del af de seje drenge, som trænede.

Det ændrede sig dog, da jeg efterfølgende fandt ud af, at jeg blev bedre til fodbold, som jeg spillede dengang. Fysisk træning gjorde at jeg vandt flere nærkampe, løb hurtigere og havde mere overskud i min sport. Men stadig var det primære mål, det æstetiske aspekt.

 

 

 

Ugens Power Addict: Michael Kayser

 

 

Hvad er dit mål med træningen?

Mit mål med min træning nu, er helt anderledes end fra da jeg startede. Jeg har fundet ud af, at jeg er ret god til at løfte tunge ting og sætte dem ned igen. Og at styrketræning og funktionel træning, frem for bodybuilding, gør meget mere for mig. Jeg har et talent for at bevæge mig, så derfor er hop, sprint og anden bevægelses træning blevet mere min ting.

Mit mål med træning er dog det seneste års tid blevet endnu mere fokuseret, da jeg er begyndt på amerikansk fodbold. Alt min træning handler derfor nu om, at jeg skal blive en bedre atlet i forhold til min sport, og ikke om hvor store mine guns er. Alt jeg laver nu handler altså om at blive hurtigere, stærkere og mere eksplosiv i forhold til amerikansk fodbold. Jeg følte virkelig, at jeg havde fundet mit kald i forhold til træning. Det var med til at drive min beslutning om at gå fra at være almen personlig træner, til at springe ud i det som fysisk træner. Jeg startede SEPAS sammen med min partner, Mathias Haastrup, og lever i dag af at levere fysisk træning til sportsklubber og atleter. Jeg kan heldigvis, grundet mit arbejde som fysisk træner hos SEPAS, bruge min viden omkring fysisk træning til at skræddersy min egen træning til min sport. Præcis som jeg til dagligt gør for et utal af sportsudøvere.

Et andet mål med min egen træning er at kunne bruge det som reference i mit arbejde. Det er vigtigt at jeg ved, hvordan diverse træningspas føles og gøres og sammensættes optimalt, førend jeg kan bede vores kunder om at lave dem. Det giver integritet i min optik. 

 

 

Ugens Power Addict: Michael Kayser

 

 

Hvad gør dig til en ægte Power Addict?

 

Jeg er en ægte Power Addict, fordi jeg lever og ånder fysisk træning. Både gennem mit arbejde med SEPAS, og gennem min egen træning.

 

Hvor kan man følge dig? 

 

https://www.instagram.com/sepas_sport/

https://www.facebook.com/SEPASsport/ 

 

https://www.instagram.com/kayserathletics/

https://www.facebook.com/KayserAthletics/ 

 

 

 

Tilføj power addict på snapchat

Flere Indlæg

Find det du leder efter