• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Ugens Power Addict: Mette Faurholt

24 Oktober 2016

 Mette Faurholt har vundet titlen som Ugens Power Addict. Hun deltager i OCR løb rundt i verden, sidst deltog hun i OCR verdensmesterskabet i Canada. Det hele startede ud med en Boot Camp, og nu er træning en vigtig del af hendes hverdag.  

Hver uge finder vi en ny person, der har gjort sig fortjent til titlen som Ugens Power Addict. Hvis du mener, at du fortjener at vinde, så husk at bruge #poweraddict på dine billeder på Instagram!

 

Ugens Power Addict: Mette Faurholt

 

Mød Ugens Power Addict: Mette Faurholt

 

Fulde navn: Mette Faurholt Østergaard

Alder: 32 år

Højde: 168 cm

Vægt: 54 kg

 

 

Ugens Power Addict: Mette Faurholt

Spartan Tyrol

 

Hvor træner du?

Jeg løber en del forhindringsløb, og er netop hjemvendt fra Canada, hvor jeg har løbet OCR World Championship. Grundet mit fokus på forhindringsløb, er det vigtigt, at jeg får tilrettelagt min træning med forskellige træningsformer, da løbene kræver dette. Jeg træner derfor meget udenfor, hvor jeg træner trailløb, forhindringsbane og almindelig styrketræning. Det gør jeg oftest sammen med Anders Poul til hans træninger, Apstacle traning. Hvis jeg træner i Fitness center, er det i Fitness World BIG i Herlev, fordi de har rigtig gode muligheder for en forskelligartet træning.

 

 

 

 

Hvor længe har du trænet?

’Intensivt’ i 3 år. Det hele begyndte med et Boot Camp forløb med Sara Jin Smidt, som efterfølgende startede bloggen Healthy Skinny Bitch. Med hendes forløb fik jeg øjnene op for, at træning kan være sjovt og livsbekræftende. Det har gjort, at jeg har et øje for min egen træning. Jeg fokuserer meget på, at det skal være hårdt, men at det også skal være sjovt. Ellers bliver det for surt i længden.

 

 

Ugens Power Addict: Mette Faurholt

Spartan Madrid

 

 

Hvorfor begyndte du at træne?

Jeg synes at jeg havde taget nogle dumme kilo på, og ønskede at komme af med dem. Derfor meldte jeg mig til et Boot Camp forløb, som for det første medførte det ønskede vægttab, men også sikrede en vedvarende lyst til træning. Dertil kommer, at jeg har fundet ud af, at træningen hjælper mig i en stressende hverdag – jeg kan langt bedre overskue arbejdsopgaverne. Det medvirker ganske enkelt til, at jeg føler mig i balance hver dag.

 

 

Ugens Power Addict: Mette Faurholt

Spartan Tyrol

 

 

Hvad er dit mål med træningen?

Det er at holde mig fit og glad. Det er meget vigtigt, at jeg vedholder den livskvalitet og livsglæde, som min træning medfører. Og dertil kommer, at jeg gerne vil forbedre min egen performance til de forhindringsløb jeg deltager i. Det giver mig et klap på skulderen, når jeg kan klare forhindringer, som jeg tidligere har haft problemer med. Og efter at have deltaget i OCR World Championship kan jeg sagtens se, at der er nogle områder jeg kan blive bedre på, så der er tydelige mål for 2017.

 

 

Ugens Power Addict: Mette Faurholt

Toughest Oslo

 

 

Hvad gør dig til en ægte power addict?

At træningen er så integreret del af min hverdag, som den er. Derudover deltager kvinder ofte på lige fod med mænd til forhindringsløb, så det kræver en vedholdende styrke og stædighed at løfte de samme kilo, og overkomme de samme forhindringer.

 

 

 

 

 

Hvor kan man følge dig?

Instagram: mettefaurholt

Facebook: Mette Faurholt Østergaard

 

 

Følg os på Instagram her

 

 

 

 

 

 

Flere Indlæg

Find det du leder efter