• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR.

Ugens Power Addict: Kristine Beck

04 Juli 2016

 

Kristine

 

Mød Ugens Power Addict: Kristine Beck

 

Fulde navn: Kristine Beck 

Alder: 25 år 

Højde: 1.73 cm 

Vægt: Off-season 69-70 kg, on-season 60-62 kg 

 

Hvor træner du?

Jeg træner for det meste i fitnessworld i Hillerød, ellers så i Target Gym på Amager, hvor jeg træner med min coach Evie Madsen.

 

Power Addict Kristine Beck

 

 

Hvor længe har du trænet?

Jeg har trænet i mange år. Jeg har spillet håndbold siden jeg var 14 år, så der har den stået på en del træning, både cardio og styrketræningsmæssigt. 

Jeg har altid elsket at træne og dyrke sport, især håndbold. 

For ca 2,5 år siden begyndte jeg for alvor at få øjenene op for styrketræning, og jeg begyndte mere og mere at finde fitnessverdenen interesant. 

Da jeg ikke synes, jeg fik nok ud af min træning selv, havde jeg brug for noget ny inspiration og motivation. Så jeg valgte at kontakte en personlig træner i september 2015, hvor jeg bare havde brug for en struktureret kostplan og noget hjælp til lidt anderledes øvelser i min styrketræning. 

Jeg blev hurtig bidt af al den træning, og vi valgte efterfølgende at sætte os det mål, at jeg skulle til Newcomers i Bodyfitness Senior i marts 2016.

På relativ kort tid havde jeg udviklet mig utroligt meget, og noget, som jeg aldrig havde troet, jeg selv kunne opnå. Men man bliver utrolig fascineret over, hvad man kan formå at gøre og ændre ved sin krop, bare med den rette indstilling og vilje til at opnå det mål, man har sat sig. 

 

 

Til Newcomers havde jeg aldrig i min vildeste fantasi troet, at jeg ville klare det så godt. Bare det, at jeg kom i finalen op imod så mange flotte og mega seje tøser, var sindssygt nok i sig selv, synes jeg! Og følelsen da de så råber mit navn, som det allersidste, og jeg står øverst på skamlen, kan på ingen måder beskrives. Det, at jeg vandt min klasse til mit allerførste stævne, var en sindssyg drøm, der gik i opfyldelse!

Efter den dag, fandt jeg virkelig ud af, at det at stå på scenen i bling bling og i en lille lækker glitter bikini var lige mig - underligt nok faktisk, for det plejer slet ikke at ligne mig.

Jeg havde følelsen af, at det bestemt ikke var sidste gang, jeg skulle have fornøjelsen af at stå på en scene igen. Og rigtigt nok, så fik jeg chancen igen. Blot to dage efter Newcomers kvalificerede jeg mig til Danish Open, hvor jeg valgte at stille op. Det blev til en 3. plads og en flot bronze medalje.

Så på bare få dage havde jeg haft de vildeste dage, min motivationen steg i takt med, at jeg havde klaret det så godt, og at jeg blev sulten efter mere metal.

Nu er det blevet en helt ny livsstil for mig, og jeg ville ikke være foruden alt det her. Selvom det kræver blod, sved og tårer - er det nemlig det hele værd i sidste ende.

 

 

Kristine Beck Power Addict

 

 

Hvorfor begyndte du at træne?

Jeg har altid været lidt af en drengepige, og har altid været helt pjattet med sport, og at være aktiv.

Som jeg også har nævnt ovenfor, så har jeg spillet håndbold i mange år, og det er noget, jeg stadig gør i dag, dog ikke lige så meget som tidligere, da mit fokus lige nu ligger på at være fitnessatlet.

Men det har altid ligget ret naturligt for mig at bruge en masse tid på træning, om det så var håndbold eller fitness, da det er noget, jeg elsker. 

 

 

Kristine

 

 

Hvad er dit mål med træningen?

Mit mål lige nu med træningen er, at jeg skal til DM her til oktober i Bodyfitness Senior +168.

Jeg er utroligt spændt på, hvordan det kommer til at gå, og hvilke seje og flotte fitnesstøser, jeg skal op imod. 

Så det går mit fokus 100% på lige nu, da jeg helst gerne vil slå mig selv fra Newcomers i marts og stå med en forbedret pakke til DM. 

 

 

Power Addict Kristine Beck

 

 

Hvad gør dig til en ægte Power Addict?

Jeg stræber ALTID efter at blive den bedste version af mig selv. 

Psyken og ens viljestyrke spiller en kæmpe rolle i den her sport, og motivationen bliver endnu større i takt med, at man ser sin form udvikle sig fra dag til dag. 

Jeg er på ingen måde en quitter. Jeg piver ikke, og jeg giver mig altid 110% i det, jeg gør, og jeg kæmper altid til det sidste. 

Det, der gør mig til en ægte Power Addict er, at jeg gør, hvad der skal til, for at opnå de mål, jeg sætter mig. 

Træning og sund kost er min passion, og det er en livsstil, jeg ikke ville være foruden.  

Den her rejse er først lige begyndt for mig, og jeg glæder mig til at se, hvad det kan bringe til.

 

 

Kristine Beck Power Addict

 

 

Hvor kan man følge dig?

Du kan følge mig på følgende:

Facebook: Kristine Beck 

Instagram: @kristinebecksen 

Snapchat: Kristinebecksen 

 

 

Følg os på Instagram her

Flere Indlæg

Find det du leder efter