• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Ugens Power Addict: Kristian Ellis

11 September 2016

 

Ugens Power Addict hedder Kristian Ellis. Han fortæller herunder om sin træning, motivation, og hvorfor han har fortjent titlen.

Hver uge finder vi en ny person, der har gjort sig fortjent til titlen som Ugens Power Addict. Hvis du mener, at du fortjener at vinde, så husk at bruge #poweraddict på dine billeder på Instagram!

 

Ugens Power Addict Kristian Ellis 

 

Mød Ugens Power Addict: Kristian Ellis

 

Fulde navn: Kristian Ellis Larsen

Alder: 22år

Højde: 1,91

Vægt: 94-95kg

 

Hvor træner du?


Jeg træner i Go2fitness Holbæk, hvor jeg er elev. Jeg er under uddannelse som fitnessintruktør og personlig træner pt. Det er et dejligt center, hvor alle er velkommen, og jeg har fået mange nye bekendtskaber der!

 

 

Ugens Power Addict Kristian Ellis

 

 

Hvor længe har du trænet?


Jeg har trænet siden jeg var 15. Det skulle man være for at få et mdlemskab i det træningscenter, min bror og fætter trænede i. Så da jeg blev 15 marcherede jeg derned med farmand, da de skulle have en underskrift fra ham, nu nå jeg ikke var 18 år. Min krop reagerede ret hurtigt på træningen, og så fik man jo mere og mere blod på tanden!

Jeg startede allerede med at træne lidt derhjemme omkring 13-14 års alderen, jeg gik ind på min storebrors værelse hver aften inden sengetid og lavede en masse sit-ups og benhæv osv. Han havde en stor rød sofa, som var perfekt til at kravle rundt på og lave øvelser! Jeg blev jo nødt til at skaffe mig sådan et vaskebræt, som pigerne elskede!

 

Ugens Power Addict Kristian Ellis

 

Jeg kan huske musikvideoen til ”Tættere På Himlen” af Burhan-G og Nik og Jay, blev udgivet. Jeg skulle bare have et bryst som Nik, og det skulle være nu! Og så stod den ellers på bryst næsten hver træning. Men jeg fandt hurtigt ud af, at det ikke var så let, som man måske troede, og jeg tror tit, det er dér, de fleste folk falder fra. Men eftersom man trænede mere og mere, og terpede forskellige idoler og videoer på YouTube, var jeg bare hooked! Og jeg var vild med at se resultater. Ben-træninger var kun halvt så seriøse som alt andet, jeg trænede i starten, det skulle bare overstås. Men når man virkelig lærer at ramme ens ben ordentligt, og de også begynder at vokse, bliver man VILD med at træne ben, det er mere dagene efter, man ikke ser frem til.

De seneste 3 år har nok været de mest seriøse, hvad angår kost. Jeg har aldrig fulgt en kostplan, det skulle kun være, hvis jeg stiller op en dag. Jeg tænker bare mere og mere over, hvad jeg propper i hovedet, og lærer min krop at kende, og hvordan den reagerer på forskellige ting.

 

 

Ugens Power Addict Kristian Ellis

 

 

Hvorfor begyndte du at træne?


Det er svært at sige. Jeg træner jo, fordi jeg elsker det, og det er noget, jeg virkelig ser frem til! Træning kan være utroligt mange ting, og det er virkelig noget, jeg vil anbefale alle at gøre! Eller i hvert fald anbefale alle, at have noget, som er deres, og som de kan gå op i. Der er ikke noget mere befriende, om det så er fodbold, syning, eller computerspil, det er skide ligemeget, men find noget, du virkelig brænder for, og så fordyb dig i det. For mig er træningen blevet en slags terapi, uden at lyde for corny, men det kan virkelig vende en rigtig lortedag til en ret positiv dag, og en god dag til en endnu bedre dag.

Jeg træner, fordi det er MIT! Det er noget, jeg helt selv styrer, det er noget, jeg virkelig selv føler, jeg har talent for. Jeg har også altid haft talent for fodbold, og jeg spillede også meget lidt for mange år siden, men jeg hadede det! Det, at jeg potentielt kunne ”fucke” det op for andre, ved at lave lort i den, kunne jeg bare ikke have. Det var det samme med badminton. Jeg kunne bedst lide at spille single, for der var det kun mig, der stod til ansvar for det, jeg gjorde. Hvis jeg ikke var god nok, ja så tabte jeg, og der var ikke andre, der tabte på grund af mig. DERFOR elsker jeg at træne. Jeg er helt selv skyld i, hvis min krop ikke ser ud, som jeg vil. Hvis jeg falder af på den, ja så kan det også ses på min krop, samtidigt med at jeg selv bestemmer mine træninger og hvordan jeg vil gøre mit.

 

Ugens Power Addict Kristian Ellis

 

Samtidigt er jeg også vild med det mentale ”game” i det. Det er sgu ikke bare at gå derned og flytte nogle vægte, stønne lidt, og så skride hjem igen. Det kan jeg godt se, det kan ligne for folk udefra, men der er så meget mere i det. Hvis du ikke har hovedet med, når du træner, så kommer du heller ikke nogen vegne. Når først man bliver bevidst om hvilke øvelser, og hvad for nogle bevægelser, der aktivere dine muskler og tør at prøve noget anderledes for at se, om det kunne virke bedre for dig, det er dér træning bliver rigtig sjovt, hvis du spørger mig. Hvis jeg træner ryg en dag, og virkelig bare kan mærke at den her øvelse, den kan fandme mærkes godt, så kan jeg godt finde på at køre 6-7 set af den. Jeg har aldrig en træning planlagt, og det er jeg vild med. Det handler så meget om at mærke efter, hvad der virker for én selv, for det kan være SÅ forskelligt! Der er virkelig noget om det, når man snakker om mind – muscle connection.

Samtidigt kan jeg også lide idéen om, at ”der ikke er nogen perfekt fysik”. Man bliver aldrig færdig, jeg tror ikke, jeg kommer til at kigge mig i spejlet og tænke ”Super Kristian, så er det fint nok”. Jeg vil altid kunne finde noget at gøre bedre, det kan være, at hvis jeg mangler lidt bagskulder, at jeg så fokuserer mine træninger på at få den mere med i nogle uger. Og så derefter er der sikkert noget andet, jeg kan arbejde på. Så det at kunne skulptere sin egen krop, og have et billede i hovedet af, hvordan man gerne vil se ud, er en ret stor del af det. Det er en kunst, hvis du spørger mig!

Det stopper aldrig, og man vinder aldrig, i hvert fald ikke for mig.

 

 

Ugens Power Addict Kristian Ellis

 

 

Hvad er dit mål med træningen?


Jeg har ikke som sådan et bestemt mål med min træning. Så længe jeg elsker det, og det er noget, jeg ser frem til, så er det noget, jeg vil gøre hver dag. Selvfølgelig vil jeg se fremgang og ændringer i min fysik. Den dag, jeg skal trække mig selv afsted for at gå derned, og egentlig bare gør det fordi ”jamen det plejer jeg”, så stopper jeg, for så er der ikke noget passion i det mere. Men at kunne leve af fitnessbranchen er da helt klart et mål, og også et, jeg er i gang med at eksperimentere med. Samtidigt vil jeg også gerne kunne inspirere andre til selv at komme i gang med at træne, eller bare hjælpe dem på vej. Jeg elskede at finde nye øvelser og nye metoder i træning, da jeg startede med at træne, så måske at kunne give det videre en dag, ville være super fedt!

Jeg har gået med tanken om at stille op, men jeg er også bange for at gøre det, jeg elsker til en konkurrence, som måske vil ødelægge det for mig. Så det er stadig noget, jeg selv går og roder lidt med.

 

 

Ugens Power Addict Kristian Ellis

 

 

Hvad gør dig til en ægte poweraddict?


Jamen det går jeg ud fra, er man passion for træning, og mit mål om en dag at inspirere så mange som muligt, som andre også har inspireret mig. Og så vigtigst af alt, bare at være sig selv og elske det, man laver. Hvis man gør det, så mener jeg ikke, man kan bede om mere.

 

 

Ugens Power Addict Kristian Ellis

 

 

Hvor kan man følge dig?


Instagram: @Ellismotivation.

Facebook: Kristian Ellis – Motivation – Fitness (er dog mest aktiv på min instagram profil).

 

 

Følg os på Instagram her

Flere Indlæg

Find det du leder efter