• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Ugens Power Addict: Kathrine Olsen

01 August 2016

 

Kathrine Olsen har vundet titlen som Ugens Power Addict. Hun fortæller herunder om sin træning, motivation, og vej til Newcomers 2017.

Hver uge finder vi en ny person, der har gjort sig fortjent til titlen som Ugens Power Addict. Hvis du mener, at du fortjener at vinde, så husk at bruge #poweraddict på dine billeder på Instagram

 

Kathrine Ugens Power Addict

 

Mød Ugens Power Addict: Kathrine Olsen

 

Fulde navn: Kathrine Fog Kofoed Olsen

Alder: 21 år

Højde: 170 cm

Vægt: 66,8 kg

 

 

Kathrine Ugens Power Addict

 

 

Hvor træner du?


Jeg træner i Fitness World – Hillerød, Frejasvej, og nogle gange om måneden i Loaded Gym.

 

 

Hvor lange har du trænet?


Jeg har trænet i ca 2,5 år. Dog er det kun det sidste års tid, hvor jeg er begyndt at træne seriøst.
Jeg har dog altid været meget aktiv, men havde aldrig prøvet at løfte vægte før. Jeg har før gået til dans, fodbold, gymnastik/spring, men der var ikke rigtig nogle af de sportsgrene, der fangede min interesse helt vildt.
Udover træning i centeret har jeg også en interesse for OCR-løb (forhindringsløb), og jeg har lige løbet mit 10. løb.

 

 

Kathrine Ugens Power Addict

 

 

Hvorfor begyndte du at træne?


I starten havde jeg ikke noget decideret mål, min veninde ville bare gerne have mig med ned og træne – så jeg startede ud med en masse hold i Fitness World, som bodyfit, bodypump osv. Dog fik min veninde trukket mig med ud i centeret og ”oplært” mig i de forskellige basis øvelser. Hurtigt blev det langt mere udseende-orienteret, men jeg trænede så hårdt den første måned, at jeg endte ud med en skade og fik at vide, at jeg ikke måtte træne i 1,5 måned. Jeg var bare alt for ivrig.

Det første år var meget on/off pga. skader og smerter. Havde flere måneder, hvor jeg ikke trænede og derefter flere måneder, hvor jeg trænede fire-fem gange om ugen. Jeg lavede også mit eget træningsprogram, ud fra hvad jeg fandt online, men det holdt ikke i længden. Der gik et stykke tid, og efter jeg havde sat mig ind i forskellige træningsprogrammer, fik jeg endelig lavet et ordenligt et, jeg kunne holde.

Inden for det sidste 1,5 år er min træning blevet langt mere seriøs, og jeg træner nu 6 gange om ugen. Jeg er stadig forelsket i træningen, som jeg var første gang, jeg prøvede det.
Jeg var så heldig at møde min kæreste, der nu er uddannet personlig træner (samme uddannelse, som jeg skal starte på). Han har hjulpet mig igennem det sidste halve år, med både motivation og træningsplaner.

 

 

Kathrine Ugens Power Addict

 

 

Hvad er dit mål med træningen?


Lige pt. er mit mål at stille op i Bodyfitness til Newcomers 2017. Ellers har det handlet om at se godt ud, og nu går jeg mere efter at se stor ud. 
Udover det, er styrke også en faktor. Jeg vil gerne være stærk, og det er fedt at se, hvordan man kan tage flere og flere kilo. Et andet mål er at dødløfte 100 kg før nytår.

Min passion for træning er så stor, og jeg har en drøm om at hjælpe andre. Jeg er i den heldige situation, at jeg er blevet optaget op Fitnessinstruktøruddannelsen på CPH West (Next), hvor jeg starter d. 15. august i år. Jeg glæder mig enormt meget til at møde en masse like-minded mennesker, da jeg ellers træner meget alene, og er den eneste i min vennegruppe, der går så meget op i træning.

 

 

Kathrine Ugens Power Addict

 

 

Hvad gør dig til en ægte Power Addict?


Jeg er en ægte Power Addict, fordi jeg brænder for min træning og trækker mig selv ned i centeret selv på de dage, hvor jeg ingen motivation eller energi har.

 

 

Kathrine Ugens Power Addict

 

 

Hvor kan man følge dig?


I kan følge mig på både Instagram og Snapchat, hvor jeg er meget aktiv:

Instagram: ninjakath

Snapchat: ninjakath

 

 Gå til webshoppen

 

Følg os på Instagram her

Flere Indlæg

Find det du leder efter