• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR.

Ugens Power Addict: Frederikke Hedegaard

03 Oktober 2016

 

Frederikke har vundet titlen som Ugens Power Addict. Hun er gået fra elitesvømmer, med deltagelse i ungdoms OL,  til at være en fitness pige med nye mål. Hun fortæller om at træning gør hende glad og om den gode følelse et træningspas kan give hende, både fysisk og psykisk. 

Hver uge finder vi en ny person, der har gjort sig fortjent til titlen som Ugens Power Addict. Hvis du mener, at du fortjener at vinde, så husk at bruge #poweraddict på dine billeder på Instagram!

 

Ugen Power Addict: Frederikke Amalie Hedegaard

 

 

Mød Ugens Power Addict: Frederikke Hedegaard

 

Fulde navn: Frederikke Amalie Hedegaard

Alder: 23 år

Højde: 170 cm.

Vægt: 60 kg.

 

Hvor træner du?


Jeg træner i Fitness World på Dannebrogsgade i Aalborg. Det er et rigtig godt og stort center, hvor der er en rigtig god stemning. Jeg kommer der stort set hver eneste dag.

 

 

Ugens Power Addict: Frederikke Amalie Hedegaard

 

 

Hvor længe har du trænet?


Jeg har styrketrænet i fem år.
For et halvt år siden startede jeg på at øve vægtløftning, som jeg nogle gange supplerer min styrketræning med, fordi jeg synes det er sjovt.
Jeg har en fortid som elitesvømmer, hvor jeg i en periode var på ungdomslandsholdet og deltog i ungdoms OL i Beograd, Serbien i 2007.
Jeg er simpelthen gået fra at være svømmer til at være en fitnesspige.

 

 

Power Addict Dame Kollektion

 

 

Hvorfor begyndte du at træne?


Jeg begyndte at svømme elitesvømning, da jeg var 11 år gammel, og så gik jeg over til styrketræning da jeg var 18 år. Det lå meget naturligt til mig, at gå fra at være svømmer til at begynde i fitness. Min svømmetræner introducerede mig for vægte og styrketræning, og så begyndte jeg ellers at træne med andre nede i fitness, hvor jeg efterhånden fik mere erfaring og blev klogere på både kost og styrketræning.

 

 

Ugens Power Addict: Frederikke Amalie Hedegaard

 

 

Hvad er dit mål med træningen?


Jeg træner fordi jeg elsker det. Træning gør mig glad. Jeg føler mig godt tilpas i et fitnesscenter og jeg har det altid godt både fysisk og psykisk efter et træningspas. Jeg vil gerne være fit og være i god form. Jeg kan slet ikke undvære min træning.
Jeg vil gerne være bedre til snatch, både styrkemæssigt og teknisk, da jeg synes det er en flot øvelse og sejt at kunne.

 

 

Ugens Power Addict: Frederikke Amalie Hedegaard

 

 

Hvad gør dig til en ægte Power Addict?


Jeg er stærk i relativ styrke, dvs. jeg er god til at flytte min egen kropsvægt. Derudover er jeg meget udholdende.
Jeg går aldrig i byen og drikker mig beruset, det siger mig slet ingenting.
Jeg vil hellere bruge min lørdag morgen på at træne, end at ligge og have ondt af mig selv efter en bytur.
Min motivation til at træne er i top.  

 

 

Ugens Power Addict: Frederikke Amalie HedegaardHvor kan man følge dig?


Facebook: Frederikke Amalie Hedegaard
Instagram: fitfrederikkeamalie

 

Følg os på Instagram her

Flere Indlæg

Find det du leder efter