• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Ugens Power Addict: Dennis Pedersen

24 Juli 2016

 

Dennis Pedersen har vundet denne uges titel som Ugens Power Addict. Han fortæller herunder om sin træning, fremtidige mål, og hvorfor han er en ægte Power Addict. Læs med herunder og lær ham at kende.

Hver uge finder vi en ny person, der har gjort sig fortjent til titlen som Ugens Power Addict. Hvis du mener, at du fortjener at vinde, så husk at bruge #poweraddict på dine billeder på Instagram! 

 

Ugens Power Addict Dennis Pedersen

 

Mød Ugens Power Addict: Dennis Pedersen

 

Fulde navn: Dennis Pedersen

Alder: 18 år

Højde: 189 cm

Vægt: Jeg ligger cirka i mellem 93,5-94 kg. På sigt er målet 100 kg med en præsentabel form. Vægten er også forholdsvis høj, da jeg pt. ligger midt i et bulk. Sommercut er overvurderet!

 

Hvor træner du?

Jeg træner pt. i Magion Fitness i 7200 Grindsted. Centret ligger cirka 10 minutters kørsel fra min hjemby, Hejnsvig. Det er et super fint center, hvor der er det mest nødvendige. Til august starter jeg i Fitness World, Kolding, eftersom jeg påbegynder min uddannelse som Fitness-instruktør i byen.

 

 

Hvor længe har du trænet?

Jeg har trænet i cirka 2½ - 3 år. Allerede fra starten blev jeg introduceret ”ordentligt”, så jeg ikke begik de mange klassiske fejl. Det har resulteret i, at jeg fra starten havde et stort fokus på mine compoundøvelser - og ikke mindst kosten.

Min bror Patrick, der har trænet et par år længere end jeg, introducerede mig allerede kort efter, jeg begyndte at træne, for IIFYM: ”If it fits your macros” (Flexible dieting). Jeg synes personligt, at det er en super intelligent tilgang til kosten, og det gør samtidig også min hverdag væsentlig mere fleksibel i forhold til mine omgivelser. Jeg ønsker ikke at leve af ris, kylling, og broccoli 7x dagligt 24/7. Der bør være en balance i tingene. Livet er mere end blot træning, også selvom det som helhed er en livsstil. Det er vigtigt at have alternativer i livet for at bevare motivationen og ikke brænde ud.

 

 

Ugens Power Addict Dennis Pedersen

 

 

Hvorfor begyndte du med at træne?

Jeg har altid været meget aktiv, før jeg for alvor påbegyndte min træning. Jeg har tidligere spillet meget badminton på et relativt højt niveau. Jeg begyndte i de senere år at styrketræne for at øge min fysiske formåen på badmintonbanen, med et godt resultat til følge, men langsomt begyndte styrketræningen at fylde mere og mere i min træning, og jeg kunne se, at min fysik lidt efter lidt begyndte at udvikle sig - en stor motivation.

Specielt mine ben har fra starten altid været bedre rustet end min overkrop pga. den fokus, jeg har lagt på styrke i benene ifm. badminton. Det kan i dag bla. ses på min squat, der uden tvivl er mit bedste løft ud af de 3 store. Men jeg ved også godt, at Rom ikke blev bygget på én dag, og det gør en god styrke samt fysik heller ikke. Men generelt så kommer ens styrke med alderen og progressive overload. Det handler om tålmodighed og ikke mindst hårdt arbejde!

 

 

Ugens Power Addict Dennis Pedersen

 

 

Hvad er dit mål med træningen?

Mit mål er at udvikle mig mest muligt såvel fysisk som psykisk. Jeg ønsker at opnå den bedste fysik og styrke som overhovedet muligt. Min træning er en rejse, hvor jeg hele tiden bliver klogere på tingene for at kunne optimere og forbedre mig. Non-stop.

Min træning er bygget op omkring push/pull/legs. I starten af mine træningspas fokuserer jeg altid på mine compoundøvelser (styrkedelen). Pt. kører jeg ikke noget specifikt styrkeprogram, men jeg har f.eks. både kørt Jim Wendler 5-3-1 og Smolov Jr. Det er to glimrende styrkeprogrammer, som begge er meget effektive, hvis man ønsker at øge styrken.

Næstefter styrkedelen går jeg over til noget mere BB-træning, hvor jeg har fokus på hypertrofi og høj volumen. Dvs. at jeg kombinerer både styrke og hypertrofi. De to ting supplerer hinanden glimrende, hvis man ønsker en øget muskelvækst og en bedre styrke. Som naturlig atlet er det vigtigt, at man også har fokus på styrken, hvis man ønsker at vokse på den lange bane.

Dog har jeg et specifikt ”delmål”, der hedder NC’ 17 Junior (Mens Physique). Og i den forbindelse har jeg selvfølgelig valgt at føre et samarbejde med en ÆGTE Power Addict, nemlig Rabie Haddad. S/O til ham. Han er sgu en cool gut.

 

 

Ugens Power Addict Dennis Pedersen

 

 

Hvad gør dig til en ægte Power Addict?

Det kan være svært at sætte ord på sig selv. Men jeg synes faktisk, at der er mange facetter, der gør mig til en ægte Power Addict. Jeg er en naturlig atlet, som kæmper målrettet og intenst, for at nå så langt som overhovedet muligt. Dette på en naturlig måde uden at ty til snydekoder. Hårdt arbejde, vedholdenhed, disciplin, og en god struktur er vigtige punkter, som er med til at gøre mig til en ægte Power Addict.

Jeg ønsker, at der skal være styr på tingene. Ønsker man at se resultater med sin træning, skal der ikke være overladt noget til tilfældighederne. Work smarter, not harder. Man skal samtidig også være ydmyg og respektere hinanden, når man omgås med andre mennesker i et center – eller for den sags skyld hvor som helst, man færdes.

 

 

Ugens Power Addict Dennis Pedersen

 

 

Hvor kan man følge dig?

I kan følge mig på Instagram: @Dennis_Pederse.

YouTube kanal: Dennis Pedersen

 

 

Gå til webshoppen

 

 

Følg os på Instagram her

Flere Indlæg

Find det du leder efter