• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR.

Ugens Power Addict: Chris Gjerlevsen

05 September 2016

Stærkmanden Chris Gjerlevsen har vundet titlen som Ugens Power Addict. Chris har deltaget til diverse stærkmandsstævner rundt omkring i Danmark, og du kan herunder få et lille indblik i hans tanker omkring træningen i denne sport, der er lidt anderledes end typisk styrketræning og fitness.

Hver uge finder vi en ny person, der har gjort sig fortjent til titlen som Ugens Power Addict. Hvis du mener, at du fortjener at vinde, så husk at bruge #poweraddict på dine billeder på Instagram!

 

Chris Gjerlevsen Ugens Power Addict

 

Mød Ugens Power Addict: Chris Gjerlevsen

 

Fulde navn: Chris Gjerlevsen 

Alder: 26 år

Højde: 1.82 cm

Vægt: 108 kg

 

Hvor træner du?


Jeg har været så priviligeret at have muligheden for at bygge et 80kvm træningscenter i baghaven. Det har været en drøm længe at have mit eget, og her i 2016 blev det endelig til en realitet. Jeg nyder også at tage rundt i Danmark og træne med de andre stærkmands atleter.

 

 

Chris Gjerlevsen Ugens Power Addict

 

 

Hvor længe har du trænet?


Jeg har trænet omkring 8 år. På min 18 års fødselsdag syntes nogle af mine kammerater, at jeg skulle prøve at tage med ud og træne. Det fangede mig virkelig meget, og lige siden den dag har jeg stort set trænet hver eneste dag. 

Jeg blev introduceret for stærkmand for ca. 2 år siden, da min kammerat Erik Mazur Thomsen stillede op til hans første stærkmandstævne. Derefter blev jeg bidt af at løfte tunge ting som eks. atlas sten eller træstammeløft, som også er min favoritøvelse. 

 

 

Chris Gjerlevsen Ugens Power Addict

 

 

Hvorfor begyndte du at træne?


Jeg elsker at træne, og gør det egentlig for at forbedre mig hele tiden, men nok også mest fordi det er mit frirum fra en ret stressende hverdag med meget arbejde.

 

 

Hvad er dit mål med træningen?


Jeg sætter mig generelt mange mål omkring min træning og styrke, men mit største mål er at blive en af de stærkeste i Danmark, men stadig have en krop som en bodybuilder! Min krop er hele min identitet, og jeg er længe blevet kaldt "Hulken" af venner og bekendte.

 

 

Chris Gjerlevsen Ugens Power Addict

 

 

Kan du fortælle lidt om dine oplevelser til diverse stærkmandsstævner?


2016 har været et sindssygt år for mig som debutant til stærkmandsstævner. Jeg har deltaget i Lollands Stærkeste Viking, Jyllands Stærkeste Mand, Fyns Stærkeste Mand, og snart Danmarks Stærkeste Mand (stævnet afholdes 12. november).

Det er en kæmpe oplevelse hver gang, og der skal gives kæmpe ros til arrangørerne, som gør det muligt at holde disse stævner; det er top professionelt og virkelig godt sat sammen. Og selvfølgelig publikum, som virkelig er støttende og opbakkende, og som får hver og en af os atleter til at føle os som den bedste, når vi står på scenen. En ting, som også gør det til en fed sport, er sammenholdet mellem os atleter. Vi mødes på kryds og tværs i Danmark og træner sammen og deler erfaringer, både gamle som unge. En sidste ting, jeg altid siger til mig selv inden stævner er "jeg kommer for at vinde".

 

 

 

 

 

 

 Hvad gør dig til en ægte Power Addict?


Det, der gør mig til en ægte Power Addict, er min viljestyrke og fightermentalitet. Jeg giver aldrig op, og giver altid mit ypperste i alt. Jeg kan i nogle situationer fremstå som en stille og tilbageholden type, men når det kommer til udfordringer og konkurrence, så er jeg en sand Power Addict.

 

 

 

Skulder træning, sidste tunge løft inden Jylland stærkeste mand 💪😁 

En video slået op af ChrisGjerlevsen (@chrisgjerlevsen) den

 

 

 

Hvor kan man følge dig?


Jeg har både Instagram (@chrisgjerlevsen)  og Facebook, men i forhold til min træning og videoer, er det helt klart min Instagram, der er værd at følge og kigge på.

 

 

Følg os på Instagram her

Flere Indlæg

Find det du leder efter