• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Ugens Power Addict: Arne Höllstin

16 Oktober 2016

Arne Höllstin har denne uge vundet titlen som Ugens Power Addict. Han fortæller om sit store vægttab og om hans passion for OCR. Om hans drøm, at kunne inspirere  og hjælpe andre, til at gøre det samme. 

Hver uge finder vi en ny person, der har gjort sig fortjent til titlen som Ugens Power Addict. Hvis du mener, at du fortjener at vinde, så husk at bruge #poweraddict på dine billeder på Instagram!

 

Ugens Power Addict: Arne Höllstin

 

Mød Ugens Power Addict: Arne Höllstin

 

Fulde navn: Arne Höllstin  Nebelong-Ibsen

Alder: 20 år

Højde: 176

Vægt: 78 kg

 

Ugens Power Addict: Arne Höllstin

 

 

Hvor træner du ?


Jeg træner til dagligt i Fitness World, i Karlslunde. Men jeg kommer også ud til deres andre træningscentre, da hvert af deres centre har en unik træningsmulighed. Dette får jeg gavn af indenfor min sportsgren, obstacle course racing (ocr).

 

Ugens Power Addict: Arne Höllstin

 

 

Hvor længe har du trænet ?


Jeg har trænet godt og vel 3 år, hvor 2 af årene har været vægttab og det seneste år har det været ren styrke- og ocr træning. Jeg har virkelig knoklet og presset mig selv, for at blive bedre og mere fokuseret på mit personlige mål.

 

Ugens Power Addict: Arne Höllstin

 

 

Hvorfor begyndte du at træne ?


Det skal siges, at jeg har vejet 120 kg. Jeg har altid været den tykke dreng i klassen og på arbejdspladsen. En dag kiggede jeg mig selv i spejlet og tænkte, at nu skulle jeg tage mig sammen, hvis jeg skulle blive et bedre jeg. Så jeg startede med at ændre på min kost, begyndte at træne lidt og jeg blev mere og mere dedikeret.


 

 

 

Hvad er dit mål med træningen ?


Jeg træner til at være med til ocr world championships til næste år, da jeg ved, at jeg kan presse mig selv til yderste. Derfra vil jeg gerne begynde at arbejde indenfor sporten, da jeg føler jeg kan motivere andre til at ændre sig fra fedt til fit.

 

Ugens Power Addict: Arne Höllstin

 

 

Hvad gør dig til en ægte Power Addict ?


Det, der gør mig til en ægte Power Addict er, at jeg har kæmpet i så lang tid med min vægt og slidt for at blive et stærkere menneske, både psykisk og fysisk.

 

Ugens Power Addict: Arne Höllstin

 

Hvor kan man følge dig ?


Instagram: mr.ripped
Facebook: Arne Nebelong-Ibsen
Snapchat: Cigarbossen

 

Følg os på Instagram her

Flere Indlæg

Find det du leder efter