• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Portræt af Stina Olsen - Power Woman

08 November 2016

 Stina Olsen er en kvinde med en ukuelig retning mod målet. Hun har 3 medaljer med hjem fra DM16, er alene mor og vælger de ting, som er vigtige for hende. Næste mål er Danish open, EM og Arnold classic. Hun er en man bør holde øje med! 

 

Portræt af Stina Olsen - Power Woman

 

 

 

De hurtige:

Fulde navn: Stina Olsen

Alder: 42 år

Højde: 164.6 cm

Vægt: 60 kg

Gym: Fitness World

 

 

Hvornår startede du med at træne, og hvad/hvem inspirerede dig til det?

 

Jeg er altid blevet inspireret af min egen krops behov for at bevæge sig. Jeg har aldrig haft et idol eller på anden måde set op til en bestemt sport udøver, eller andet. Det har altid været en helt naturlig ting for mig at dyrke en sport, presse min krop og formåen til mere og bedre tilstande. At jeg samtidig er meget konkurrence minded, gør det også lettere, altid at presse sig selv. Jeg har altid sagt: "tab og vind med samme sind”, men det har aldrig været den følelse jeg har inden i. Jeg vil ALTID helst vinde. 

Jeg begyndte med decideret styrketræning/bodybuilding for lidt over 3 år siden. Samtid har jeg altid vedligeholdt min kondition. Cardio er en naturlig del af en sund krop for mig.

Før fokuseret styrketræning, var jeg Cross ”fitter” i godt 4 år. Inden da havde jeg 10 år i kickboksning, hvoraf de 4 år var på landsholdet. Her var jeg også så heldig at vinde både guld, sølv og bronze, ved både EM og VM.

 

 

Portræt Stina Olsen

 

 

Hvilke forventninger havde du op til DM? Og blev de indfriet?

 

Jeg havde en forventning om at stå bedre end til NC. En forventning, om at få en ordentlig placering. At bevise, overfor mig selv og andre, at du som kvinde godt kan gøre det godt inden for fitness, og i Physique klassen, uden at tage ulovlige midler.

At jeg vandt 3 medaljer, indfriede mere end mine forventning til dette års DM. Men målet for fremtiden var klart en medalje. Nu har jeg fået meget mere blod på tanden, og det er absolut ikke slut for mig endnu.

 

 Power Addict Dame Kollektion

 

 

Hvad er det største, du har opnået inden for sporten? 

 

Det største er jo mine 3 medaljer ved dette års DM. 

Men hvis jeg lige kikker lidt tilbage, og ser på hvad det kræver af mig, så er forløbet i sig selv en kæmpe opnåelse. Og endnu engang et bevis på, at min tilgang til livet er god nok. Jeg kan hvad jeg vil, hvis jeg kæmper hårdt nok for det, og bliver ved, selv når jeg har lyst til at springe over. Jeg har aldrig lyst til opgive!

Jeg er enlig mor til 2, har en fuldtidsstilling som centerleder i Fitness World, og underviser 20-30 ekstra timer om måneden som holdinstruktør. At jeg stadig formår det hele, dog ikke uden ofringer på andre fronter, er jeg en smule stolt af. Nogle ville sige; ”få dig et liv!” Jeg siger; "Det er mit liv”

Vægttabet er ikke det der fylder mest for mig, da jeg er meget lean hele året rundt, og derfor heller ikke ligger så lavt på kcal op til konkurrencer.

 

 

Portræt Stina Olsen

 

 

Hvordan ser dit træningsprogram ud?

 

Det skifter meget, men pt. har jeg 6 dages styrketræning af to muskel grupper af gangen, og 3 gange cardio. Min coach kontrollere mine træningsprogrammer og madplaner, med indspark fra mig. Mine fokuspunkter ligger specielt på skuldre, men alt bliver gennemtrænet flere gange om ugen.

 

 

Portræt Stina Olsen 

 

 

Hvad spiser du på en typisk træningsdag, og hvad er tankerne bag? 

 

Jeg følger en madplan, også her i off Season. Jeg stiller først op til maj 2017 igen. Det gjorde jeg 2 dage efter DM, for at holde min krop helt lean, samtidig med at jeg kan bygge muskelmasse, uden at stige i fedt %.

Min plan er som sagt tilrettelagt af min coach, og også den skifter afhængigt af, hvad mine målinger og udseende siger.

Men overordnet er det meget simpelt. Kylling, magert kød, grøntsager, tun, ris, Skyr, bær, mandler.

I tilskud: BCAA, proteinpulver, Muliti, fikse olie, D, C. Zink, magnesium, Lime, citron, æblecider eddike, grøn te.

 

 

Portræt Stina Olsen

 

 

 

Hvad gør du for at slæbe dig selv ned i centeret på dage, hvor du virkelig ikke har lyst?

 

Det er meget meget sjældent at jeg har den slags dage. De kommer kun i den periode op til konkurrencer, hvor energien kommer af ren viljestyrke. Selv der har jeg altid lyst til at komme afsted og træne. Men måske bare slet ikke lyst til at stå på stairmaster i 1-1,5 time.

Det kan godt være det lyder som en løgn, men kan ikke huske hvornår jeg sidst ikke gad op i centeret. Det er mit frirum, min tid hvor det kun handler om mig og musikken i mine øre. Jeg elsker at træne. Skulle lysten være lidt lav, så skal jeg blot tænke på den følelse jeg får, også suser jeg afsted eller i gang.

 

 

Hvis du kunne træne med et idol, hvem skulle det så være, og hvad skulle i træne?

 

Hmm. Jeg har ingen idoler, men jeg syntes OCR er vildt sejt! Så en der er super sej til det. Har også overvejet, at hvis det ikke skulle være dette, så ville jeg dyrke OCR.

 

 

Portræt Stina Olsen

 

 

Hvad er dit næste mål, og hvad vil du gøre for at opnå det?

 

Mine næste mål er Danish open, EM og Arnold classic, måske andre og/eller flere. Denne sport er jo meget dyr, så det afhænger også lidt at økonomien, hvor mange og hvilke stævner jeg deltager i.

 

Jeg vil gøre alt det, som min krop kan opnå, med de midler den selv indeholder. Jeg vil fortsat være meget seriøs omkring min træning og kost. Jeg vil fortsat arbejde med min coach, som nu kender min krop lidt bedre end for et halvt år siden, da vi begyndte samarbejdet. Jeg vil give afkald på en masse private ting, og bruge rigtig rigtig mange timer og penge.

 

 

Portræt Stina Olsen

 

 

Dit bedste råd til læseren:

Tro på dig selv! Det ER sandt, du kan hvad du vil! Tro ikke at det altid bliver let, men tro og vid at du kan, og når det er virkelig hårdt, kan det kun gå en vej – frem og til noget bedre.

Lyt til de mennesker der vil støtte dig og vil dig det godt, når det bliver hårdt. Hele livet er fyldt med valg, og uanset hvad, er det altid DIG ALENE der bestemmer hvilken vej du tager.

 

Væk med janteloven –det er ikke ok at elske dig selv, det er et krav

 

 

Følg os på Instagram her

Flere Indlæg

Find det du leder efter