• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Portræt af Channe Hviid - Danmarksmester

04 Oktober 2016

 Vi har taget en snak med Channe Hviid, som fortæller om hendes træning, hendes idoler og drømmen om at komme til et internationalt stævne. Hun er netop nu ”RAW Junior Danmarksmester i -63 klassen”.

 

 

Potræt af Channe Hviid

 

De hurtige:


Fulde navn: 
Channe Hviid

Alder: 22 år

Højde: 157 charmerende cm.

Vægt: Ligger typisk et sted imellem 61-62 kg. Indvejede på 61.45 til sidste stævne.

Gym: Til daglig er jeg fast inventar i OBBC i Odense. Besøger dog Fitness World et par gange om året, når jeg træner rundt i landet.

 

 

Potræt af Channe Hviid

Foto: 2 årige progress, fra 2014 til 2016 - 8 kg (mere) til forskel og en del GLADERE nu. 

 

Hvornår startede du med at træne, og hvad/hvem inspirerede dig til det?

Jeg har altid været en meget aktiv pige og i teenageårene spillede jeg fodbold og gik til Kick boksning. Da jeg så blev 15 år, skulle jeg selvfølgelig meldes ind i Fitness, og her faldt valget på Fitness World. Jeg blev meldt ind omkring maj måned 2009. Så det lidt over 7 år siden. Da jeg startede var det med primær fokus på hold træning og lidt forskelligt. Blev især glad for Mave/balle/lår (undrer ikke dem der kender mig, haha).

Det udviklede sig så senere hen og med årene rykkede jeg videre til frivægtsområdet. Så har leget med ”rigtige” vægte siden januar 2013 – og det må siges, at være min bedste beslutning nogensinde. Henover årene har min træning udviklet sig meget.

Der ikke rigtig nogen, der som sådan har inspireret mig. Men jeg har altid elsket mad – og hvis jeg nu trænede, kunne jeg spise mere mad. Da jeg så blev ældre blev jeg mere og mere fascineret af muskler. Jeg blev faktisk enig med mig selv om, at jeg skulle have en sixpack og et par store guns.

Ønsket omkring sixpacken er dog ikke indfriet helt endnu. Jeg har været tæt på et par gange – men er altså bare en chokoladeglad pige. Store guns er nok bredt sagt, men helt små er mine arme da ikke.

 

 

Potræt af Channe Hviid

 

 

Hvad er det største, du har opnået inden for sporten? 

Det største jeg har opnået er klart, at blive danmarksmester! Så er på nuværende tidspunkt ”RAW Junior Danmarksmester i -63 klassen”. Må indrømme jeg er ret forelsket i mine guldmedaljer fra den dag!

 

 

Potræt af Channe Hviid

Foto: Squat 105 kg, diciplinsejr, Taget til DM hos Powerlifting. Taget af Trainingday

 

 

Hvordan ser dit træningsprogram ud?

Det svinger alt efter hvilken konkurrence jeg har i sigte. Jeg har lige været til DM bænkpres og optil der bænkede jeg 4 ud af 5 træningsdage. Nu er grundtræning mod TSK begyndt, så her er der igen fokus på alle tre discipliner.

 

 

Potræt af Channe Hviid

Foto: DM Rå bænkpress 2016, Aalborg styrkeløfterklub, billede af "Photo by NN" 

 

 

Hvad spiser du på en typisk træningsdag, og hvad er tankerne bag? 

Jeg er nok lidt skadet på det punkt her. Jeg elsker virkelig simple og sunde ting! 

Morgenmad: Æg med baked beans / eller havregrød med proteinpulver. Dertil pålægschokolade og Bodylabs zero toppings #chokoladegris

Snack: Riskiks med peanutbutter eller proteinella

Frokost: Hvad der er på job (frokostordning) / ellers ris og oksekød

Snack: Riskiks med peanutbutter eller proteinella / eller et stykke frugt (afh. Af frokosten)

Før træning: Et scoop PWO

Under træning: Et scoop BCAA og derefter et scoop proteinpulver med multivitamin

Aftensmad: Ris, oksekød (eller kylling), hytteost og frisk salat*

Snack: En smoothie med frossen frugt, proteinpulver og multijuice / eller æg med hytteost og grønt*

(*spinat, gulerødder, tomater)

Alt efter hvilken træningscyklus jeg er i og hvor ”hårdt” jeg træner, får jeg imellem 2200-2600 kcal.

Dog skal det siges at jeg ikke er totalt firkantet. Hvis jeg er på uddannelse eller hjemme hos familien/venner mv. spiser jeg hvad der er. Medmindre min vægt driller eller jeg er tæt på et stævne, så har jeg min egen kost med.

 

 

Potræt af Channe Hviid

 

 

Hvad gør du for at slæbe dig selv ned i centeret på dage, hvor du virkelig ikke har lyst?

Hmm.. Den var svær. Jeg sætter nok min yndlingssang på i bilen, og synger som en tosse imens jeg drikker min PWO! Hvis jeg er helt kvæstet rykker jeg min træning til om aftenen. Så ligger jeg mig hjem på min sofa et par timer og ser CSI eller lign. Det hjælper ligesom lidt på det hele. Måske bliver der spist lidt chokolade, og så får jeg ”dårlig” samvittighed og ryger fluks i centeret for at træne.

Det er jo meget individuelt. Jeg træner fordi jeg ELSKER det, og fordi jeg simpelthen bliver rastløs (og småskør), hvis jeg ikke får trænet.  Så det er meget sjældent jeg har dage, hvor jeg ikke gider.

 

 

 

 

Hvad er dine fremtidige mål, og hvordan vil du nå dem?

Mit ypperste mål er, at deltage i et internationalt stævne!! 

Derudover har jeg nogle personlige mål. Mål jeg først vil dele med resten af verden, når de er tættere på. Dog kan jeg afsløre, at vi nærmer os!

 

 

Potræt af Channe Hviid

Foto: Sølvmedalje til DM Rå Bænkpres 2016 med 65 kg, Aalborg Styrkeløfterklub. 

 

 

Hvis du kunne træne med et idol, hvem skulle det så være, og hvad skulle i træne?

Idoler er både godt og skidt. Jeg har ikke som sådan ét idol. Jeg har mange mennesker jeg ser op til. Mennesker jeg kan forholde mig til, som er almindelige – som du og jeg.

Jeg ser fx op til min træner – fordi han er sådan et rart menneske, som rummer utrolig mange færdigheder og gør alt for at lære fra sig. Samtidig arbejder han på højtryk for at gøre mig bomstærk. Han er skide sej, fordi han altid er der. Om det en tudetur pga. et dumt dødløft, eller en WUHU PR besked på messenger efter squat – han tager det hele med. Til tider skriver jeg faktisk mere med ham end med mine veninder. (Undskyld Jeanette).

Jeg ser også op til min fars kone. Hun er skide sej og arbejder sig så småt tilbage på benene efter sygdom. Hun har prøvet cirkeltræning, ro-spinning og nu vand zumba. Viljestyrke har altså ingen alder.

Jeg ser op til min søster, som kæmper sig afsted på de trælse løbeture i virvaret af beskidte bleer og vasketøj.

Jeg ser op til min veninde, som var en cardio mus førhen, som lige har prøvet at squatte i dybde med egen kropsvægt (intet galt med cardio mussiér, bare to vidt forskellige verdener).

Jeg har mange bekendte og veninder, som dagligt prøver (og ønsker) at blive venner med fitnessverden, på den ene eller anden måde. Jeg synes sgu de alle er SÅ seje.

Et idol (i min verden) behøver ikke være en stor hakket makker, som stiller op til Olympia og tjener kassen. For mig er et idol en man selv kan måle sig med. En realistisk målestol, så og sige.

 

 

Potræt af Channe Hviid
 


 

Ultimative top-sæt soundtrack:

Jeg har virkelig dårlig musik smag, så beklager på forhånd!!

One Two – Den bedste tid

Zindy Kuku Boogaloo – The Boogaloo

Kongsted – Chuck Norris

Rick Astley – She wants to dance with me

Rocazino – My love

Ellie Goulding – Still falling for you, Jonas Blue remix

Hedegaard & Brandon Beal – Smile and wave, Chris & Bruun remix

Gigi D’Agostino – L’Amour Toujours

 

 

Potræt af Channe Hviid
 

 

Dit bedste råd til læseren:

DU KAN, HVAD DU VIL <3 Altid tro på dig selv!! Det vil være hårdt – men det vil være det hele værd. PS: Husk at squatte! Og husk at spise alle dine ris!

  

Følg med på @C.Hviid

#Denblåsmølf #teamtåbelig #madogmuskler #fødedygtigehofter

 

Tilføj power addict på snapchat

Flere Indlæg

Find det du leder efter