• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Må man træne når man er syg?

26 Maj 2015

Må man træne når man er syg?
Er det en god ide at træne, når man er syg?

Træning når man er syg

 

Vi bliver ofte stillet spørgsmålet "må man træne når man er syg?", og dette er ikke uden grund. Der hersker en del usikkerhed omkring emnet derude, og alle har lidt sin egen mening baseret på erfaringer, rygter, eller historier.

 

Læs også: Hvor meget protein skal man spise?

 

Alle mennesker bliver syge på det ene eller andet tidspunkt, om det så drejer sig om influenza, kyssesyge, eller bare en forkølelse. Personligt synes vi selv, at det at være syg er noget af det værste, man overhovedet kan blive udsat for. Man er fysisk utilpas, uklar i hovedet, kan ikke rigtig foretage sig noget, og værst af alt; man kan ikke træne. Eller kan man? Man kan i hvert fald under ingen omstændigheder yde 100% i centeret, og bare dét er nok til at slå de fleste som os af pinden.

For lige at få afklaret mysteriet om hvorvidt man må træne, når man er syg, om det hjælper, eller om man skal lade helt være, har vi her fundet en rigtig god infografik, der giver et detaljeret indblik i emnet. Kig med herunder:

træne når man er syg

Kilde: Precision Nutrition

Som det fremgår af infografikken ovenfor er det, desværre for os, IKKE optimalt at dyrke eks. styrketræning ved høj intensitet, når man er syg. Træning af lettere art kan derimod hjælpe dig af med din snue!

Vi håber, du kunne bruge indlægget her til noget, og du skal være velkommen til at dele det, så folk kan blive afklaret en gang for alle!

 

Flere Indlæg

Find det du leder efter