• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Ugens Power Addict: Mikkel Hartmann

28 Februar 2016

Så er det blevet søndag, og det er tid til at få kåret vinderen af titlen som Ugens Power Addict. 

I denne uge går titlen til Mikkel Hartmann, stort tillykke!

Mikkel Hartmann har gjort sig fortjent til titlen som Ugens Power Addict fordi han viser meget lovende resultater og udviser stor passion for træning. Derudover stiller Mikkel op til Newcomers 2016, og skal derefter prøve kræfter med DM.

Udover titlen har Mikkel selvfølgelig vundet præmien bestående af en spritny tank top fra Power Addict. 

Hver uge finder vi en ny person, der har gjort sig fortjent til titlen som Ugens Power Addict. Hvis du mener, at du fortjener at vinde, så husk at bruge #poweraddict på dine billeder på Instagram!  

Læs Mikkels historie herunder, eller se sidste uges vinder ved at klikke her: Ugens Power Addict: Magnus Knudsen.

 

Ugens Power Addict - Mikkel Hartmann

 

Mød Ugens Power Addict: Mikkel Hartmann

Fulde navn: Mikkel Hartmann

Alder: 24 år 

Højde: 176 cm

Vægt: 78 kg. 

 

Ugens Power Addict mikkel hartmann

 

Hvor træner du?

Jeg træner primær i Fitnessworld i Herlev bymidt. En gang imellem træner jeg i andre fitnessworlds. Jeg kan nu godt lide at træne i det samme center, da jeg føler mig hjemme der og føler jeg kender folk, netop fordi man kommer der så tit. Nogle gange er jeg andre steder og træne, bare for at prøve noget nyt, forandring fryder. 

 Se shoppen

 

Hvor længe har du trænet?

Jeg har trænet i omkring 5-6 år og har været på kostplan og trænet seriøst i 2-2,5 år efterhånden.

 

mikkel hartmann

 

Hvorfor begyndte du at træne?

Jeg startede med at træne, fordi jeg så en masse på Facebook om folk der ændrede sin krop igennem styrketræning og blev helt fascineret af det. Så måtte jeg jo selv igang. Når jeg tænker tilbage på det, ville jeg have valgt en personlig træner dengang, tror jeg trænede forkert først 1-1,5 år, for det meste forkerte udførsler af øvelserne.
Nu hvor jeg har set hvad min krop kan udvikle sig til, er jeg endnu mere bidt af træningen. Jeg går helt vildt meget op i det, I nogens øjne alt for meget, men det er noget jeg kan lide og jeg er et konkurrence menneske, så elsker at udføre noget også håbe på nogle medaljer. 

 

Ugens Power Addict Mikkel Hartmann

 

Hvad er dit mål med træningen, og hvordan ser din træning og kost ud?

Lige nu er mit mål at vinde Newcomers 2016 i mens physique, derefter skal jeg videre til DM, også må vi se hvor det bære henad efterfølgende. Tager en ting af gangen.

Jeg er på et team der hedder TeamLyhnephysique som ligger i Ballerup. Min coach hedder Nicolai Lyhne. Vi er en masse atleter der skal op til marts. Der er både alm. mennesker som bare ønsker at tabe sig, folk der vil have mere muskelmasse, der er alle former for mennesker hos ham. Han er simpelthen den bedste. Han har stået for mit kostprogram samt træningsprogram, der ligger og svinger imellem 2600-3900 kcal. Det kommer selvfølgelig an på om jeg skal tabe mig eller ej, jeg har haft et måltid om ugen hvor jeg måtte spise hvad jeg ville (cheat meal). De sidste 4 måneders tid har jeg dog holdt mig til mit program 100 %. Ellers har jeg holdt den sådan som jeg ville, og selvfølgelig ikke for mange usunde måltider. 
Mit træningsprogram lyder som følgelse:

Mandag - bryst, biceps
Tirsdag - ben
Onsdag - ryg, mave
Torsdag - skuldre, biceps. 
Og en dags pause, så det ellers bare forfra

 

Ugens Power Addict Mikkel Hartmann

 

Hvad gør dig til en ægte Power Addict?

En ægte Power Addict sætter sit mål og udføre dem ! Derfor er jeg en ægte en!

 

Hvor kan man følge dig?

I kan følge mig på Instagram: @Hartmannzon

 

    Flere Indlæg

    Find det du leder efter