• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Nyt reality show: Personlige trænere tager 30 kilo på med vilje

23 Februar 2016

Fit to fat to fit

 

Personlige trænere ødelægger deres form til gode for nyt amerikansk realityshow

 

A&E's nye realityshow Fit to Fat to Fit er ikke som andre typiske tv-vægttabsprogrammer med personlige trænere. Her er det nemlig ikke kun den overvægtige klient, der skal tabe sig. 
 

10 personlige trænere har valgt at tage udfordringen op, og har i 4 måneder lagt træningen på hylden til fordel for junkfood, chips, og slik.

Formålet med alt dette er at øge kropsvægten med op til 40%, for så i de efterfølgende 4 måneder at gennemgå et vægttabsforløb sammen med klienten. I slutningen af hver episode skal både træner og klient evaluere på ugens forløb, for at se, om de har nået ugens mål.

Baggrunden for showet bygger på et eksperiment foretaget af Drew Manning, der tilbage i 2012 valgte at tage over 30 kilo på for at modbevise sine klienter, der påstod, at han ikke kunne relatere til deres situation og sætte sig i deres sted.

 

Ugens Power Addict

 

Denne enorme omvæltning af trænernes livsstil har uden tvivl været ekstremt hård, og det er tydeligt, at det bestemt ikke er et specielt sundt eksperiment, de har gang i.

I traileren til showet, der kan ses herunder, bryder den ene af trænerne sammen midt under indtagelsen af en omgang fastfood med ordene "I don't know why this is so hard".

 

 

En af trænerne, JJ Peterson, har efter forløbet udtalt, at hans klient selv er blevet en stor inspiration for ham og at det faktisk har ændret hans syn på fitness.

Katie Mack, en anden træner fra programmet, har en alarm på telefonen, der hver 2. time minder hende om at spise, for at hun kan ramme sine 5.000 kcal om dagen gennem alt lige fra bacon og æg til is og øl. Forløbet har været så stressende for hende, at hun og kæresten gik fra hinanden, og hun har om forløbet udtalt: "It was perpetually uncomfortable. I felt like I had some version of a terminal or chronic illness".

 

Herunder kan du få et lidt dybere indblik i en af de personlige trænere fra showets egen oplevelse af rejsen fra Fit to Fat to Fit:

 

Hvad synes du om et eksperiment som dette? Deltag i debatten på vores Facebookside!

 

 

Power Red Logo Tee

Flere Indlæg

Find det du leder efter