• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Ugens Power Addict: Magnus Knudsen

21 Februar 2016

Det er blevet søndag, og derfor skal vi igen have kåret vinderen af titlen som Ugens Power Addict! 

Denne uges titel går til Magnus Knudsen, stort tillykke! 

Magnus Knudsen har gjort sig fortjent til titlen som ugens Power Addict, fordi han er en ren træningsmaskine! Magnus træner 5-6 gange om ugen i centeret, og løber derudover imellem 50-60 km om ugen. Magnus træner i øjeblikket op til Hamborg marathon, mens han prøver at holde formen skarp i centeret. 

Udover titlen har Magnus selvfølgelig vundet præmien bestående af en spritny tank top fra Power Addict.

Hver uge finder vi en ny person, der har gjort sig fortjent til titlen som Ugens Power Addict. Hvis du mener, at du fortjener at vinde, så husk at bruge #poweraddict på dine billeder på Instagram

Læs Magnus' historie herunder, eller se sidste uges vinder ved at klikke her: Ugens Power Addict: Frederik Rosengaard.

 

Ugens Power Addict Magnus Knudsen

 

 

Mød Ugens Power Addict: Magnus Knudsen

 

Fulde navn: Magnus Knudsen

Alder: 21 år - 1994

Højde: 189 cm

Vægt: 93-95 kg. 

 

Ugens Power Addict Magnus Knudsen

 

Hvor træner du?

Jeg træner i Fitness World Dannebrosgade i Aalborg.

 

 

Hvor længe har du trænet?

Jeg har trænet nærmest hele livet, jeg har altid dyrket meget sport i form af fodbold og elite håndbold. Jeg blev meldt ind i fitnesscentret "dit studie" i Viborg da jeg var 16 år, og har trænet nærmest lige siden. De første par år var bare ren hygge, i form af træning 3 gange om ugen, det var mere for at få noget styrke som jeg kunne bruge på håndboldbanen, men da der kom flere kilo på og jeg blev stærkere var det lige pludseligt sjovere og styrketræne, så jeg stoppede til håndbold og fortsatte i fitness.

 

Hvorfor begyndte du at træne?

Jeg startede som sagt med og træne fordi jeg skulle bruge det til håndbold, men også fordi jeg selvfølgelig gerne ville bliver større og stærkere, samt få en ”god” krop.

 

Ugens Power Addict Magnus Knudsen

 

Hvad er dit mål med træningen?

Jeg har efterhånden haft rigtigt mange mål med min træning. Da jeg var yngre handlede det bare om at få en masse kilo på kroppen, blive stor og bom stærk! Efter nogle års træning vejede jeg 114 kilo (både muskler og fedt) Jeg var måske lidt for tyk… Så jeg startede med et ”cut” hvor jeg smed omkring 25 kilo. Efter at have tabt mig, begyndte jeg og løbe (Maj – 2015) jeg havde aldrig sådan rigtigt løbet uden for fodbold og håndbold banen. Da jeg startede med at løbe var mit første mål at løbe 5 km. På under 25 minutter.(første 5 km tur: tid – 29:35 min) Da dette mål var klaret meldte jeg mig til mit første halvmarathon som fandt sted i Viborg i juni måned, jeg gennemførte. Efter det ville jeg blive bedre til løb, og jeg meldte mig til Copenhagen half marathon som jeg gennemførte i tiden 1:45:10. Jeg ville stadig gerne holde min form i centret, det var rigtigt svært, men jeg har fundet en god balance hvor jeg træner 8-10 gange om ugen i form af løb og styrke træning. Jeg er lige nu i gang med at træne op til Hamburg marathon som finder sted i April. Jeg løber i tiden 50-60 kilometer om ugen, samt er i Fitness World 5-6 gange om ugen. Så der er nok og se til.

 

Ugens Power AddictUgens Power Addict

 

Hvad gør dig til en ægte Power Addict?

Det der gør mig til en ægte Power Addict, er at jeg kan bænke 150 kilo og løbe 50 kilometer om ugen!

 

Ugens Power Addict

 

Hvor kan man følge dig? 

Man kan følge mig på instagram under: MagnusKnudsen94

 

Følg os på Instagram!

Flere Indlæg

Find det du leder efter