• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR.

Ugens Power Addict: Frederik Rosengaard

14 Februar 2016

Så er det igen blevet søndag og tid til at kåre denne uges vinder af titlen som Ugens Power Addict. Og i denne uge går titlen til Frederik Rosengaard, stort tillykke!

Frederik Rosengaard har gjort sig fortjent til titlen som denne uges Power Addict, fordi han altid er 100 % dedikeret til sin træning ved bl.a. at nedprioritere byturene, og har trænet og spist sig til en super flot fysik.

Derudover går Frederik og lufter tanken om måske at stille op til konkurrence en gang i fremtiden. Hvem ved?

Udover titlen har Frederik selvfølgelig vundet præmien bestående af en spritny tank top fra Power Addict.

Hver uge finder vi en ny person, der har gjort sig fortjent til titlen som Ugens Power Addict. Hvis du mener, at du fortjener at vinde, så husk at bruge #poweraddict på dine billeder på Instagram

Læs Frederiks historie herunder, eller se sidste uges vinder ved at klikke her: Ugens Power Addict: Jonathan Clausen.

 

Frederik Rosengaard ugens power addict

 

Mød Ugens Power Addict: Frederik Rosengaard

 

Fulde navn: Frederik Martin Rosengaard

Alder: 19 år

Højde: 180 cm

Vægt: 80 kg

 

Frederik Rosengaard ugens power addict


Hvor træner du?

Jeg har i rigtig lang tid trænet i Fitness World (Grønvej) i Næstved, men har for nyligt skiftet til en anden Fitness World (Dania) i Næstved , da der næsten altid var ret proppet med mennesker på Grønvej.


 

 

 Hvor længe har du trænet?

Her til maj er det tre år siden jeg for første gang satte min ben i et lille træningscenter, og det var vist også på tide, da jeg var en meget lille dreng der.!

 

Hvorfor begyndte du at træne?

Til at starte med var det min bedste ven der fik mig med ned og prøve lidt forskelligt, og langsomt begyndte jeg at synes bedre og bedre om det, jeg så de "store" drenge og fik blod på tanden, og tænkte jeg skulle være "stor" der blev tilføjet flere dage hvor jeg trænede og begyndte langsomt at se resultaterne, tog en del kilo på, men ved siden af var jeg også begyndt at feste og gå i byen og som mange ved er alkohol og træning ikke nogen god kombi, så derfor besluttede jeg mig for sidste efterår at tage min træning seriøst derfor stoppede jeg med at drikke og begyndte virkelig at tænke over hvad jeg spiser og hvornår, hvis man vil se store resultater skal man have styr på sin kost og være et bæst i træningscenteret.

 

Martin rosengaard ugens power addict squat

 

Hvad er dit mål med træningen?

Lige nu er mit mål at blive større og stærkere, (nå "85"kilo til sommer med riller på brættet), samtidig med at blive stærkere i squat og dødløft, hvilket jeg synes er to vildt fede øvelser men også pisse hårde, på længere sigt er mit mål bare størrelse og styrke selvfølgelig med en flot fysik! En bedre og flottere version af mig selv! Måske en konkurrence på et tidspunkt ?

 

martin rosengaard power addict vægte

 

Hvad gør dig til en ægte Power Addict?

Det der gør mig til en ægte power addict er at jeg altid knokler i træningscenter, jeg stopper ikke når jeg er træt, jeg stopper når jeg er færdig. Tager ned i trænings centeret selvom jeg måske er lidt træt den dag eller har ondt i hovedet.
Et citat der motivere mig lidt (Today I will do what others won't, so tomorrow I can do what others can't).

 

martin rosengaard ugens power addict

 

Hvor kan man følge dig?

Jeg kan følges på Instagram: FITNESSBYFRED
Og en lille smule på Snapchat - jeg ved godt navnet er mærkeligt "-vold-snap".
Hvis der skulle være nogen, som har andre spørgsmål til mig, skal du være velkommen til at smide mig en besked på Facebook

 

 

Følg os på Instagram

Flere Indlæg

Find det du leder efter